HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Log4j-haavoittuvuus ei vaikuta Netwheelsin sovelluksiin

Hiljattain paljastunut kriittinen Javan turvallisuusaukko on ympäri maailman johtanut laajamittaisiin verkkohyökkäysyrityksiin.

Netwheels ei käytä Javaa sovelluskehityksessä, ja siten log4j-komponenttia ei ole myöskään missään sovelluksessa käytössä. Olemme vielä erikseen varmistaneet että servereiltä tai ohjelmakoodeista ei löydy mitään Javaan viittaavaa. Netwheelsin sovellusten kannalta log4j-haavoittuvuus on siis vaaraton.

Netwheelsillä on useampitasoinen hyökkäysten seuranta- ja estojärjestelmä, ja näissäkään ei ole log4j-haavoittuvuutta. Logeissamme näkyy huomattavan paljon merkintöjä log4j-hyökkkäysyrityksistä, jotka ovat epäonnistuneet pian niiden alkamisen jälkeen. Seuraamme tilannetta jatkuvasti, samoin kun muita vastaavia tietoturvauhkia.

Contact Us

Ota yhteyttä

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!