Haemme Netwheelsille QA-leadia

Lue koko rekryilmoitus ja hae tehtävää TÄÄLTÄ (siirryt wiseit.fi-sivustolle).

Osana QA & Operations -tiimiämme Netwheelsin QA-leadi on mukana vastaamassa siitä, että tuottamamme ohjelmistot ovat laadukkaita, kestävät aikaa ja toimivat moitteettomasti.

Todennäköisesti pääset alkuun, kun aloitat eksploratiivisen testauksen ja löydät arvatenkin kosolti virheitä. Mutta työsi ei ole rajoittunut pelkästään testaamiseen, vaan ajattelet sekä yrityksen että eri kehitystiimien toimintatapojen parantamista laajemmallakin tasolla. Pitkällä tähtäimellä päiväsi pyörivät kuitenkin siinä, miten kykenisit palvelemaan useita tiimejä parhaalla tavalla. Näin ollen pelkkä manuaalinen testaaminen ei ole mahdollista, vaan alat tuomaan testiautomaatiota ja parhaaksi näkemiäsi toimintatapoja tiimeille, joita sitten opastat yleisemmän suunnittelun lisäksi.

Pääset työskentelemään organisaatiossa, joka on sitoutunut autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan kehitykseen. Pienessä tiimissä on laaja vastuualue ja pääset olemaan useassa projektissa mukana, jolloin pääset myös kehittämään laajasti omaa osaamistasi. Meidän tuotteemme ovat alan markkinajohtajia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua matkaan, jossa muutetaan olemassa olevaa laatua vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia entistä paremmin.

Contact Us

Ota yhteyttä

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!