HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Haemme Netwheelsille ICT-arkkitehtia

Lue koko rekryilmoitus ja hae tehtävää TÄÄLTÄ (siirryt wiseit.fi-sivustolle).

Osana QA & Operations -tiimiämme Netwheelsin ICT-arkkitehti on mukana vastaamassa siitä, että infrastruktuurimme toimii moitteettomasti ja tietoturvallisesti, oli kyseessä sitten virtuaalipalvelimet tai verkkoyhteydet.

Pääosin ICT-arkkitehtina päiväsi pyörivät kuitenkin palvelimien, virtualisoinnin, tietokantojen, verkon, tietoturvan ja Azuren työasemapalveluiden parissa. Rakennat näihin liittyviä dashboardeja ja triggereitä sekä lisäksi disaster recovery ja käyttöoikeuksien hallinta ovat myös tiimin vastuulla. Toisaalta toimit myös sujuvasti konesalin ja ohjelmistokehityksen välissä.

Pääset työskentelemään organisaatiossa, joka on sitoutunut autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan kehitykseen. Pienessä tiimissä on laaja vastuualue ja pääset olemaan useassa projektissa mukana, jolloin pääset myös kehittämään laajasti omaa osaamistasi. Meidän tuotteet ovat alan markkinajohtajia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua matkaan, jossa muutetaan olemassa olevaa infrastruktuuria vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia entistä paremmin.

Contact Us

Ota yhteyttä

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!