HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Vilkku päivittyi — useita toivottuja uudistuksia

Vilkku päivittyi — useita toivottuja uudistuksia

Vakaampi hallinta

Olemme kehittäneet sivustonhallintaa entistä vakaammaksi ja sujuvammaksi. Käyttäjälle tämä näkyy esimerkiksi siten, että eri asetukset ja näkymät aukeavat koko sivun kokoisina, tehden hallinnasta selkeämpää. Tekniset hallinnan uudistukset tekevät myös jatkokehityksestä suoraviivaisempaa, joten jatkossa käyttäjätoiveiden toteuttaminen käy entistä nopeammin.

Yhteyslomaketoiminto

Nyt yhteyslomakkeen lisääminen käy näppärästi sisältösivua tehdessä. Eri sisältösivuilla voi olla eri yhteyslomakkeet eri tarkoituksia varten — näin esimerkiksi huolto- tai myyntikampanjoihin liittyvät yhteydenotot on helppo erotella.
Lisäksi lomakkeen lisätietokenttään voi nyt lisätä halutunlaisen ohjetekstin, mikäli tarvetta on jollekin tietylle lisätiedolle yhteydenoton yhteydessä.

Facebook-fiidi

Vilkku-sivustolle saa nyt lisättyä Facebook-fiidi -näkymän, josta sivuston kävijä näkee yrityksen viimeisimmät Facebook-postaukset.

GT-X -kampanjatekstit

GT-X:ssä lisätyt kampanjatekstit eivät enää näy tyyppikentässä, vaan nätisti omalla rivillään.

Hakukoneoptimointi

Paransimme Vilkku-sivustojen näkyvyyttä hakukoneissa muun muassa hiomalla otsikkotasoja.