Vilkku

Luo verkkosivut autoliikkeellesi hetkessä

Vilkku on autoliikkeen nettisivupalvelu, jolla autoliike saa omat sivunsa pystyyn tunneissa. Liikkeen vaihtoautot ja uusien autojen merkkiedustukset tulevat sivuille automaattisesti. Samalla tavalla liikkeen toimipistetiedot ja henkilöiden yhteystiedot muodostuvat sivuille automaattisesti Netwheelsin valmiista tiedoista.

Pikalinkit:
Vilkun kohokohtia
Micro – vaihtoautohaku autoliikkeesi nettisivuille
Mini ja Medium – nettisivut autoliikkeellesi
8.4.2019

Kokeile Vilkkua – tilaa demosivu

Vilkkua ei ole pelkästään helppo käyttää, vaan myös helppo kokeilla!

Ottamalla meihin yhteyttä voimme tarjota yrityksellesi kahden viikon demojaksoa, jonka aikana pääset suoraan kokemaan miltä Vilkku tuntuu ja tutustumaan eri toimintoihin. Jos sivusto tuntuu hyvältä, sen voi laittaa liveksi vaikka heti! Jos kokemus ei miellytä, ei hätää: demosivu ei sido yritystäsi mihinkään. Lisäksi olemme tukenasi koko yhteisen matkan ajan, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman mutkaton.

2.4.2019

Vilkku Micro – vaihtoautohaku autoliikkeesi verkkosivuille

Microlla upotat vaihtoautohaun jo olemassa olevalle sivullesi

Vilkku Micro on sivustolle upotettava vaihtoautohaku, joka sisältää haun lisäksi myös jokaisen auton oman tietosivun sekä yhteydenottotavat asiakkaille. Vilkku Micron upotat sivuillesi helposti, eikä erillistä autohakua tarvitse erikseen rakentaa. Asiakkaillesi Micro on mukava valinta, sillä yhteydenotto kiinnostavasta autosta on helppoa ja mukana voi lähettää tiedot tarjottavasta vaihtoautosta.

Netwheelsin sivuilta löytyy toimiva Micro-esimerkki – klikkaa itsesi vaihtoautot-sivulle ja kokeile itse!

29.3.2019

Vilkun kohokohtia

Helppo kokeilla

Vilkku on nopea pystyttää, mutta siitä pääsee myös nopeasti irti. Vilkun voi irtisanoa päättymään seuraavan kuukauden loppuun. Voit siis turvallisin mielin ottaa Vilkun koekäyttöön!

Sivusto käyttöön heti

Ei mitään isoa web -projektia. Vilkku-sivuston saat käyttöösi työpäivässä ja liveksi voidaan laittaa heti, kun olet saanut kuvat ja tekstit hiottua. Mikäli tarvitset sisällöntuotantoapua, autamme mielellämme!

Autot sivuillesi vaivatta

Vilkku on autoliikkeen verkkokauppa ja autojen ympärillä se pyörii. Vilkkuun vaihtoautosi päivittyvät inventaariohjelmistostasi automaattisesti. Vilkkua kehitetään yhteistyössä mallinnusohjelmisto GT-X:n kanssa, jotta kauppa olisi mahdollisimman sujuvaa.

Helppo hallinta

Vilkussa panostamme siihen, että sinun ei tarvitse opiskella kymmenien sivujen ylläpitomanuaalia. Voit päivitellä sisältösi, kampanjasi ja kuvasi helposti ja heti, vaikket olisikaan käynyt sivujasi hetkeen päivittelemässä.

Integroinnit ulkoisiin palveluihin

Vilkussa on valmiina integrointi mm. mallinnusohjelmisto GT-X:n kanssa, jotta auton hinnoittelu ja jukaiseminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Käytätkö digikumppania tai oletko itse analytiikka- ja mainosskriptivelho? Vilkku-sivun lähdekoodiin asennat Google Tag Manager -säilösi 3-2-1 nyt! Sen jälkeen kätesi ovat vapaat ja päivität sivuille seurannat ja chatit heti.

Jatkuvaa kehitystä

Oletko kyllästynyt pohtimaan puolen vuoden välein nettisivujesi kehitystä? Ärsyttääkö googlata, mitä nykyaikaisella sivulla pitäisi olla? Niinpä. Sen takia kehitämme Vilkkuun uusia ominaisuuksia jatkuvasti ja se kuuluu kuukausihintaan. Jotta sinun ei tarvitse tehdä meidän työtämme.

Käyttöönotto ja tuki

Käyttöönotossa käydään läpi Vilkun ominaisuudet ja mahdollisuudet. Netwheelsin myynti antaa sinulle käyttöönottovaiheessa tiiviin koulutuksen Vilkun käytöstä. Asiakaspalvelumme toimii lähitukena jatkuvasti ja auttaa sinua pikaisesti sinua askarruttavissa asioissa.

Kiinnostaako Vilkku?

Ota yhteyttä