Tietopalvelut

Autoliiketoimintaa johdetaan datalla

Toiminnan johtaminen edellyttää ajantasaista tilannekuvaa, eli dataa. Netwheels on Suomen autoalalla keskeinen toimija, jonka kautta virtaa lähes kaikki suomalaisen automaailman data.

Tavoitteemme on tarjota liiketoimintasi avuksi ja mahdollisimman hyvin yrityksesi tarpeisiin sopivaa korkeasti jalostettua dataa – joko sähköpostiisi toimitettuna, verkkopalvelun kautta tai suoraan Business Intelligence -järjestelmään integroituna virtana.

Jalostetut Trafi-tiedot

Netwheels on Trafin palvelutarjoajana autorekisteridatan jalostaja, joka tuottaa nopeasti ja määrämuotoisesti liiketoimintasi tarvitsemat tiedot. Trafi-data vaatii monipuolista jalostamisosaamista, jotta data tuottaa tietojärjestelmissäsi, verkkopalveluissasi tai päätöksenteossasi mahdollisimman hyvää tulosta.

Vaihtoautodata

Järjestelmiemme kautta virtaa jatkuvasti valtava määrä dataa suomalaisista vaihtoautoista. Voimme mm. tarjota tietoa vaihtoautojen markkinatilanteista – esimerkiksi tilannekatsausta halutuimpiin vaihtoautoihin tietyllä aikavälillä. Myös tiedot varaston kiertonopeudesta, arvosta ja terveydestä selviävät Netwheelsin vaihtoautodatan avulla.

Uusien autojen hinnastopalvelut

Suomessa myytävien uusien autojen hinnastopalvelut perustu Autotietokantaan. Netwheels on Autotietokannan palveluntarjoaja ja autohinnastojen mastertietopaikka.

Hinnastot tarkasti ja nopeasti

Autohinnastojen toimitus tapahtuu tiedostosiirtoina sekä standardin rajapinnan kautta autoliikkeen myyntijärjestelmään. Netwheelsin autohinnastojen tiedot ovat korkealaatuisia ja ajallaan toimitettuja.
Autotietokanta

Datapalveluiden API-rajapinta

Datapalvelut ovat saamassa API-rajanpinnan kuten monet muutkin Netwheelsin palvelut. Rajapinnan avulla autodatan hyödyntäjät pääsevät nauttimaan jatkuvasta tietoyhteydestä dataan.

Haluan kuulla tietopalveluista lisää.

tietopalvelut

Top 10: Toukokuun halutuimmat vaihtoautot Suomessa

Tuleva GT-X Data -palvelu tarjoaa entistä käyttäjälähtöisemmän näkymän suomalaisen automaailman dataan. Pienenä maistiaisena Data-palvelun tarjoamista lukuisista mahdollisuuksista tarjoamme tässä mielenkiintoista dataa toukokuun halutuimmista vaihtoautoista. Autot

Lue lisää »
tietopalvelut

Autoliiketoimintaa johdetaan datalla

Autoliiketoiminnassa taitavakin myyjä tai johtaja voi helposti keskittyä vääriin asioihin ilman ajantasaista ja täsmällistä datapohjaa ja tilannekuvaa. Yksityiskohtainen ja reaaliaikainen data täydentää hyvää pelisilmää ja

Lue lisää »

Kiinnostuitko?