HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Vuoden 2021 myydyimmät merkit

Sekä uusien autojen että vaihtoautojen kaupassa vuosi 2021 oli myyntiluvuissa mitattuna edeltäjäänsä onnistuneempi. Uusia autoja rekisteröitiin kaksi prosenttia enemmän, ja vaihtoautoja autoliikkeet myivät yli kuusi prosenttia enemmän kuin edeltävänä vuonna.

Merkkitasolla vuoden 2021 kärkikymmenikön järjestys ei tarjoa suurempia yllätyksiä — liikkeistä myytyjen vaihtoautojen osalta järjestys on itse asiassa täysin sama kuin vuonna 2020. Ensirekisteröintien osalta muutoksia on useampia: Volkswagen on noussut Skodan ohi toiseksi, Kia on noussut Volvon ohi neljänneksi ja Mercedes-Benz on noussut Fordin ohi kuudenneksi. Lisäksi yhdeksännellä ja kymmenennellä sijalla Nissanin ja Opelin ovat korvanneet Audi sekä Hyundai.

Katso videolta myös merkkikohtaiset markkinaosuudet sekä vuosimuutokset (ensirekisteröinnit):

Yllä käytetyt Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Autojen ensirekisteröinnit

Sisältää uutena ensirekisteröidyt henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia.

Hinta: 595 €/kk (+alv).
Tietolähteet: Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Datapohja: Myydyt Vaihtoautot (autoliikkeet)

Datapohja sisältää kaikkien merkittävimpien autoliikkeiden myydyt vaihtoautot, ja sitä päivitetään 15 minuutin välein.
Datapohjan avulla luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia.

Hinta: 385 €/kk (+alv)
Käytetyt tietolähteet: Netwheels, Vaihtoautokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!