Mittariston valmiit raportit

  • Yksittäisiä raportteja täsmätarpeisiin
  • Valmiita ratkaisuja heti "suoraan hyllyltä"
  • Räätälöityjä raportteja toivomuksien mukaan

Joskus automarkkinatiedon tarve voi olla satunnaisempaa, tai rajautua vain tiettyyn yksittäiseen raporttitarpeeseen. Siksi Mittariston raportteja voi saada myös ”on demand”-palveluna — toisin sanoen voit ostaa yksittäisiä valmiita raportteja yrityksesi käyttöön kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa, ilman muita sitoutumisia tai kuukausimaksuja. 
Valmiita yksittäisiä raportteja joita tällä hetkellä on tarjolla: Ensirekisteröintien päiväraporttiUusien autojen siirtymävirta.

Eivätkö valmiit raportit kata yrityksesi markkinatietotarvetta? Ei hätää, sillä voit myös tilata täysin räätälöidyn raportin yrityksesi käyttöön. Nämä raportit tilataan asiakaspalvelun kautta, minkä jälkeen ne näkyvät Mittariston ”Omat raportit”-osion alla.

Käyttöoikeus valmiiseen raporttiin säilyy aina vähintään kuukauden ajan. Mikäli tarve on pidempiaikainen, valmiiseen raporttiin voi myös saada jatkuvan käyttöoikeuden.

Mikäli automarkkinatiedolle on pari kuukausittaista raporttia laajempaa tarvetta, suosittelemme palvelutason päivittämistä Mittaristo Mediumiin. Tällöin yrityksen käyttöön tulee Mittariston edistynyt raporttien luonti, jolla eri raportteja voi itse luoda rajattomasti oman yrityksen tarpeisiin eri datapohjia käyttäen.

Kiinnostuitko?

Hi there!