Tämän hetken kuumimmat vaihtoautot

Mittaristo tietää mitä vaihtoautoja kuluttajat haluavat juuri nyt! Kuten alla olevasta kuvasta näemmekin, muutamat tutut suosikkiautomallit ovat tälläkin hetkellä haluttavuudessa mitattuna omassa luokassaan. Niin sanotut kansanautot Volkswagen Golf ja Skoda Octavia ovat selkeästi kuumimpia — molemmat ovat noin 13 kertaa halutumpia kuin vaihtoautot keskimäärin. Golfin ylivoimasta kertoo jotain sekin, että se on yli 600 automallin listalla tuplasti halutumpi kuin kymmenennellä sijalla oleva Toyota Auris.

Haluaisitko tutustua tarkemmin kuluttajia tällä hetkellä kiinnostaviin vaihtoautoihin, esimerkiksi merkki-, käyttövoima- tai vuosimallitasolla? Tilaa meiltä interaktiivinen Halutuimmat vaihtoautot -raportti vaikkapa kuukaudeksi käyttöön!

Halutuimmat vaihtoautot -raportti

Halutuimmat vaihtoautot on Mittaristosta löytyvä valmis raportti, joka kuvaa mistä autoista kuluttajat ovat kiinnostuneita. Raportin indeksiluvut koostetaan muun muassa myytyjen määrästä, myynnissäoloajoista sekä myyntiportaaleiden katselukerroista. Indeksiluku kuvaa kuinka kiinnostuneita kuluttajat ovat olleet kyseisestä autosta verrattuna keskimääräiseen autoon viimeisten 30 päivän aikana. Jos indeksi on esimerkiksi 5, on auto ollut 5 kertaa kiinnostavampi kuin keskimääräinen auto.

Vertaile myös esimerkiksi käyttövoima- ja vuosimallitasolla.

Ota yhteyttä

Tilaa raportti tai yleinen Mittaristo-demo ottamalla meihin yhteyttä!

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!