HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Mitkä olivat syyskuun suosituimmat lataushybridit?

Katsoimme tovi sitten miten uusien autojen myynti jakautuu eri käyttövoimien välillä. Kuten tästäkin katsauksesta selvisi, sähköhybridejä ostetaan kaikista käyttövoimista tällä hetkellä eniten. Mutta millaisia hybridiautoja autonostajat tällä hetkellä suosivat? Otimme tällä kertaa tähtäimeen erityisesti lataushybridit ja pengoimme asiaa Mittariston avulla.

Lataushybridien TOP 10 -ensirekisteröinnit, syyskuu 2021

Alle minuutti ja kaipaamamme tieto on ruudussa.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

Vuoden aikana muita ensirekisteröintitilastoja ovat hallinneet Toyota ja Volkswagen, mutta lataushybridien kohdalla valtikka meni syyskuussa Ford Kugalle. Marginaalit topkympissä ovat kuitenkin äärimmäisen pienet. Jaetulta kakkossijalta löytyy ensirekisteröintitilastojen kestomenestyjä Skoda Octavia sekä BMW:n 3-sarja.

Ehkä pienoisena yllätyksenä voi pitää sitä, että kärkikymmenikköön ei mahtunut syyskuussa yhtäkään Volkswagenia. Ensirekisteröidyistä hybridi-Volkkareista valtaosa ovat yhä perinteistä itselataavaa mallia. Samoin on myös muun muassa Toyotan, KIA:n sekä Fordin kohdalla — molemmat hybridityypit yhteenlaskettuna Ford Kuga oli syyskuussa ”vasta” toiseksi suosituin auto, ylivoimaisen Toyota Corollan viedessä kärkipaikan.

Artikkelin Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Autojen ensirekisteröinnit

Sisältää uutena ensirekisteröidyt henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia. Hinta: 595 €/kk (+alv).

Tietolähteet: Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!