Mitkä ovat syksyn myydyimmät nelivedot?

Talvi lähestyy vauhdilla. Lämpötilat laskevat ja monin paikoin ajokeli on muuttumassa arvaamattomaksi — osissa maata talvirenkaiden vaihtoruletti käy jo kiivaana. Monet valmistautuvat tulevaan talvisesonkiin myös päivittämällä uuteen nelivetoiseen menopeliin — viimeisen parin kuukauden aikana nelivetoisia henkilöautoja on maassamme rekisteröity yli 3300 kappaletta. Mittariston avulla voimme tarkemmin ottaa selvää mitä nelivetoja suomalaiset tällä hetkellä suosivat.

Katso lyhyt video, miten syksyn myydyimmät nelivedot saadaan selville Mittariston avulla! 

Viimeiset kaksi kuukautta Toyota RAV4 on ollut selkeästi myydyin nelivetoinen auto Suomessa. Toiseksi kiilaa Mercedes-Benzin GLC-sarja, ”pronssi” menee Volvo XC60:lle. Kärkikymmenikössä on mukana useita katumaasturisuosikkeja, mutta myös muilla segmenteillä on listalla edustajansa. Esimerkiksi listalle ei pelkästään mahdu BMW:n X5-sarja, vaan myös BMW:n 5-sarja. Huomionarvoinen on myös Tesla Model 3:sen kuutossija. 

Napsauta kuvaa suurentaaksesi!

Luvut sisältävät sekä yksityishenkilöiden että yritysten hallinnassa olevat ajoneuvot. Haluaisitko tietää tarkemmin esimerkiksi mitä nelivetoja erityisesti yksityishenkilöt suosivat? Vai haluaisitko yleisemmin tietää ja tutkia mitä automarkkinassa oikeasti tapahtuu? Yllä käytetty ”Autojen ensirekisteröinnit”-datapohja* on yksi monista Mittaristossa saatavilla olevista datapohjista. Ota meihin yhteyttä, niin näytämme miten Mittaristoa voidaan hyödyntää oman yrityksesi päivittäisessä tekemisessä.

Ota yhteyttä

Tilaa Mittaristo-demo ottamalla meihin yhteyttä!

*Datapohjassa käytetyt tietolähteet: Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!