Mittaristo Small

Mittaristo Small soveltuu kaikenkokoisille yrityksille joilla on satunnaista tai rajatumpaa tarvetta automarkkinatiedolle. Mittaristo Small ei vaadi erillistä kuukausitilausta, eikä palvelu sisällä muitakaan sitoutumisia: Smallissa jokainen raportti ostetaan erikseen, juuri oman yrityksen tarpeiden mukaan — joko käyttöön kuukaudeksi kerrallaan tai halutessa jatkuvana tilauksena. Small-palvelutaso ei sisällä Mittariston raportin luontimahdollisuutta — raportit ovat muuttujineen valmiiksi määriteltyjä tiettyihin tarpeisiin. Mikäli yrityksesi tarve automarkkinatiedolle on laajempi kuin pari eri raporttia kuukausittain, tai kaipaat monipuolisempaa raporttidatan muokkausta, suosittelemme Medium-palvelutasoa, joka sisältää mahdollisuuden luoda itse rajattomasti raportteja.

Valmiit raportit

Kaikenkokoiset yritykset voivat ostaa Mittariston kautta valmiitta yksittäisiä automarkkinatietoraportteja, ilman muita sitoutumisia tai kuukausimaksuja. Tällä hetkellä tarjolla on:

  • Ensirekisteröintien päiväraportti
  • Uusien autojen siirtymävirta
Voit myös ostaa yrityksesi käyttöön täysin räätälöidyn raportin. Nämä raportit tilataan asiakaspalvelun kautta, minkä jälkeen ne näkyvät Mittariston ”Omat raportit”-osion alla.

Kiinnostuitko?

Hi there!