Mittariston raporttien luonti

Selaimessa toimiva Mittaristo tarjoaa modernin raportinluonti ominaisuuden, jolla automarkkinatietoraporttien tuottaminen on alusta loppuun nopeaa ja mutkatonta. Koko prosessi on lyhyimmillään vain muutaman klikkauksen pituinen: valitse datapohja, valitse ja järjestä muuttujat, valitse missä muodossa data esitetään — ja raportti on valmis! Vaikka raportinluonti on helposti lähestyttävää kysessä ei mitenkään ole heppoinen työväline: Mittaristo taipuu moneen, myös kokeneemman tilastonikkarin syväluotaavampiin raporttitarpeisiin.

Edistyneellä raporttien luonnilla varustettu Mittaristo on uuden aikakauden työväline, joka tukee tehokasta työskentelytapaa ja tekee autoalan markkinatietoraportoinnista entistä saavutettavampaa.

  • Ennennäkemättömän tehokasta automarkkinatietoraporttien tuottamista
  • Pohjana aina ajantasaista dataa — rekisteröintidata päivittyy joka päivä
  • Helppoa jakaa luotuja raportteja kollegoiden kesken
  • Helposti ymmärrettävää dataa taulukoiden, kaavioiden ja karttakuvien muodossa

Käyttöoikeus Mittariston raporttien luontiin sisältyy Medium-palvelutasoon. Raporttien luominen perustuu datapohjiin, joihin hankitaan erillinen käyttöoikeus. Yrityksesi käytössä olevan datapohjan pohjalta voit luoda rajattomasti erilaisia raportteja Mittariston raporttityökaluilla. Käsittelyn helpottamiseksi datatyökalun numeerinen tieto on valmiiksi luokiteltua, esim. CO2-päästöissä luokittelu 10 g välein.

Kiinnostuitko?

Hi there!