Mittariston raporttien luonti

  • Ennennäkemättömän tehokasta automarkkinatietoraporttien tuottamista
  • Pohjana aina ajantasaista dataa — rekisteröintidata päivittyy joka päivä
  • Helppoa jakaa luotuja raportteja kollegoiden kesken
  • Helposti ymmärrettävää dataa taulukoiden, kaavioiden ja karttakuvien muodossa

Selaimessa toimiva Mittaristo tarjoaa modernin raportinluonti ominaisuuden, jolla automarkkinatietoraporttien tuottaminen on alusta loppuun nopeaa ja mutkatonta. Koko prosessi on lyhyimmillään vain muutaman klikkauksen pituinen: valitse datapohja, valitse ja järjestä muuttujat, valitse missä muodossa data esitetään — ja raportti on valmis! Vaikka raportinluonti on helposti lähestyttävää kysessä ei mitenkään ole heppoinen työväline: Mittaristo taipuu moneen, myös kokeneemman tilastonikkarin syväluotaavampiin raporttitarpeisiin.

Edistyneellä raporttien luonnilla varustettu Mittaristo on uuden aikakauden työväline, joka tukee tehokasta työskentelytapaa ja tekee autoalan markkinatietoraportoinnista entistä saavutettavampaa.

Käyttöoikeus Mittariston raporttien luontiin sisältyy Medium-palvelutasoon. Raporttien luominen perustuu datapohjiin, joihin hankitaan erillinen käyttöoikeus. Yrityksesi käytössä olevan datapohjan pohjalta voit luoda rajattomasti erilaisia raportteja Mittariston raporttityökaluilla. Käsittelyn helpottamiseksi datatyökalun numeerinen tieto on valmiiksi luokiteltua, esim. CO2-päästöissä luokittelu 10 g välein.

Kiinnostuitko?

Hi there!