HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

Näppärästi dataa myös matkailuautomyynnistä

Uudet matkailuajoneuvoihin suunnatut Mittaristo-datapohjamme tuovat lisää selkänojaa päivittäiseen päätöksentekoon, oli yrityksen toimialana sitten matkailuautojen ja matkailuvaunujen myynti, vuokraus tai huolto. Kattavan myynti- ja rekisteröintidatamme avulla saa hetkessä selville miten markkina on kehittynyt, maanlaajuisesti tai alueellisesti. Samaan tapaan kuin muissakin datapohjissamme käytössä on kymmeniä eri muuttujia, joiden avulla saa selville juuri haluamansa tiedon matkailuajoneuvomyynnin tilasta.

Datapohja: Myydyt käytetyt matkailuajoneuvot

Näe käytettyinä myydyt matkailuautot ja matkailuvaunut samasta datapohjasta. Luo rajattomasti raportteja haluamiasi muuttujia, ajanjaksoja ja visualisointeja käyttäen.

Datapohja: Matkailuajoneuvojen ensirekisteröinnit

Näe matkailuautojen ja matkailuperävaunujen ensirekisteröinnit samassa datapohjassa. Luo rajattomasti raportteja haluamiasi muuttujia, ajanjaksoja ja visualisointeja käyttäen.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!