HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Myytyjen vaihtoautojen keskihinnat juuri nyt?

Mittaristo tarjoaa monenlaisia lähestymiskulmia vaihtoautomyynnin tunnuslukuihin. Näihin tunnuslukuihin sisältyvät myös kattavat pyyntihintatiedot, joita voit Mittaristossa hyödyntää monella eri tapaa.

Vaihtoautomyynnin nopeusmittari -raportti tarjoaa helpon ja nopean kuukausittaisen yleiskatsauksen autoliikkeiden vaihtoautomyyntiin maakuntatasolla. Raportti sisältää muiden tunnuslukujen ohella pyyntihintojen keskiarvot. Kuluvan kuukauden osalta näemme (katso kuva alla), että pyyntihintojen perusteella Varsinais-Suomessa myydyt vaihtoautot ovat keskimäärin olleet arvokkaampia kuin missään muualla Suomessa. Maaliskuussa Varsinais-Suomessa myytyjen vaihtoautojen pyyntihinnat ovat keskimäärin olleet noin 24 500 euroa. Toisesta ääripäästä löydämme puolestaan Kainuun sekä Kymenlaakson maakunnat, joissa myytyjen vaihtoautojen pyyntihinnat ovat keskimäärin olleet noin 17 500 euroa.

Raportti mahdollistaa myös porautumisen maakuntatasolta toimipistetasolle. Tällä tasolla voit (muiden tunnuslukujen ohella) vertailla yksittäisten toimipisteiden myytyjen vaihtoautojen pyyntihintakeskiarvoja. Esimerkiksi Varsinais-Suomessa myytyjen vaihtoautojen keskimääräiset pyyntihinnat ovat maaliskuussa olleet parissa toimipisteessä jopa yli 100 000 euroa. Toimipistetasolla voit myös vertailla pyyntihintoihin perustuvia liikevaihtoarvioita. 

Yllä käytetyt Mittaristo-tuotteet:

Raportti: Vaihtoautomyynnin nopeusmittari

Tarkastele maakuntien keskimääräisiä vaihtoautomyynnin tunnuslukuja kuukausittain. Näet raportilla myytyjen vaihtoautojen keskimääräiset myynnissäoloajat, kappalemäärät, keski-iät, mittarilukemat sekä pyyntihinnat.

Voit lisäksi porautua maakuntatasolta toimipistetasolle, jolloin näet maakunnan autoliikkeiden osalta edellä mainittujen tunnuslukujen lisäksi myös toimipisteiden liikevaihdot (myytyjen lkm x pyyntihintojen ka). Toimipisteitä voi suodattaa myös kuntatasolla. Raportti ei sisällä esittelyautoja.

Hinta: 175 €/kk (+alv).
Tietolähteet: Netwheels, vaihtoautokanta.

Ota yhteyttä

Mittaristo tarjoaa lukemattomia lähestymiskulmia suomalaisen autokaupan tunnuslukuihin. Kerro meille yrityksesi tiedontarpeesta, niin luomme käden käänteessä käyttöösi vaikkapa täysin räätälöidyn raportin. Voit myös ottaa yrityksesi käyttöön datapohjia, joiden avulla luotte itse rajattomasti raportteja.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!