HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Mitkä ovat tämän hetken myydyimmät nelivedot?

Autonostajat valitsevat yhä useammin nelivetoisen menopelin. Edeltävinä vuosina nelivetoisten henkilöautojen osuus ensirekisteröinneistä on liikkunut noin 20-21 prosentissa, mutta viime vuonna osuus nousi jo 26 prosenttiin.

Mittariston mukaan nelivetoja on tänä vuonna rekisteröity reilu 4000 kappaletta, mikä on 30 prosenttia kaikista ensirekisteröinneistä.

Myydyimmät nelivedot tammi-helmikuussa

Kuten oheisesta kuvasta näkyy, kärkilistaa dominoivat pienet ja keskikokoiset katumaasturit.

Alkuvuoden selvästi myydyin nelivetoinen auto on ollut Volvo XC60, joka ainoana ylsi yli kymmenen prosentin osuuteen (11,2 %) kaikista nelivedoista. Toinen katumaasturisuosikki, Toyota RAV4, on puolestaan ollut selkeä kakkonen alkuvuoden tilastossa.

Näiden jälkeen erot ovat pienemmät. BMW:llä on jopa kolme mallia peräkkäin sijoilla 3-5. Dacia Dusterin nelivetomalli löytyy kuudennelta sijalta, kärkikymmenikön ainoat täyssähköautot KIA EV6 ja Volvo C40 sijoilta seitsemän ja kahdeksan, Mercedeksen GLC-sarja yhdeksänneltä sijalta ja Toyota Yaris Cross kymmenenneltä sijalta.

 

Yllä käytetyt Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Autojen ensirekisteröinnit

Sisältää uutena ensirekisteröidyt henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia, juuri omien tietotarpeittesi mukaan.

Hinta: 595 €/kk (+alv).
Tietolähteet: Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!