HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Myydyimmät automallit 2021

Päättyneen vuoden myydyimpien henkilöautomallien listaa dominoi tutut pelurit. Toyota Corolla oli jo toista vuotta putkeen kaikkein myydyin malli, ja tällä kertaa Toyota Yaris kiilasi Skoda Octavian ohi kakkoseksi. Volvo XC60 ja XC40 ovat viime vuosiin verrattuna hyvässä nosteessa. Kestomenestyjät Nissan Qashqai ja Volkswagen Golf ovat puolestaan aikaisempiin vuosiin verrattuna pienoisessa luisussa, mutta silti yhä sitkeästi suosituimpien mallien joukossa. Sen sijaan Ford Fcous, joka edellisenä vuonna oli kuudenneksi myydyin malli, löytyy nyt sijalta 19.

Käyttövoimatasolla kärkikaksikko on sama kuin yllä, mutta muuten lista tarjoaa mielenkiintoista vaihtelua. Kärkikymmenikössä peräti seitsemän mallia ovat joko perinteisiä hybridejä tai lataushybridejä. Lisäksi kahdeksanneksi myydyin malli on täyssähköinen Volkswagen ID.4. Perinteisiä bensiiniautoja edustaa listalla ainoastaan Nissan Qashqai sekä Kia Rio.

Yllä käytetyt Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Autojen ensirekisteröinnit

Sisältää uutena ensirekisteröidyt henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia.

Hinta: 595 €/kk (+alv).
Tietolähteet: Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!