Mittaristo — Tunne automarkkina paremmin

Kattava ja ajantasainen käsitys automarkkinasta

Mittariston pohjalla käytetään dataa useista eri lähteistä — muun muassa Traficomin ajoneuvokanta- ja rekisteröintidataa sekä Netwheelsin monipuolista vaihtoautodataa. Data on organisoitu datapohjiin, joista kukin on rakennettu palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla autoliiketoiminnan eri raportointitarpeita. Palvelu tarjoaa näin hyvin kattavan kuvan koko Suomen automarkkinasta, rekisteröinneistä myyntitapahtumiin. Joustavana työkaluna Mittaristo toimii sekä yleiskuvana että suurennuslasina — kattavan datan avulla on mahdollista seurata täsmällisesti sekä yleisellä tasolla automarkkinan trendejä, että paneutua hyvinkin yksityiskohtaisesti tiettyyn automarkkinan osa-alueeseen.

Kattavuuden lisäksi ajantasaisuus on avainroolissa mikäli haluaa tuntea ja ymmärtää automarkkinaa paremmin. Mittaristo sisältää Suomen reaaliaikaisinta automarkkinatietoa — esimerkiksi kaikenlaiset rekisteröintitapahtumat päivittyvät palvelussa joka aamu. Päivittäin päivittyvä, monipuolinen ja lukemattomien muuttujien avulla suodatettavissa oleva data mahdollistaa täysin uudenlaisia raportointimahdollisuuksia, monella eri tasolla ja juuri oman yrityksen tarpeiden mukaisesti. 

Huikeasta datapotentiaalistaan ja reaaliaikaisuudestaan huolimatta työvälineen käyttäminen ei kuitenkaan ole hengästyttävää. Mittariston kehityksessä käyttäjäystävällisyys on ollut keskeisessä roolissa, sillä mielestämme automarkkinan tuntemisen ja tiedon sisäistämisen edellytyksenä ei pelkästään ole laadukas data, vaan myös se että data ja tieto on helposti lähestyttävää.

Olisiko yrityksesi liiketoiminnassa hyötyä entistä syvemmästä automarkkinan tuntemisesta?

Kiinnostuitko?