Mittaristo — Tieto kuuluu kaikille


Tuotteet > Mittaristo

Käytettävyydessä omaa luokkaansa

Mittaristo taipuu erinomaisesti sekä kokeneen että kokemattoman käyttäjän erilaisiin käyttötapoihin ja -tarpeisiin. Ohjelmiston kanssa vauhtiin pääseminen ei vaadi sen kummempaa opiskelua tai muita taikatemppuja — selkeäkäyttöisen ja nopean käyttöliittymän avulla raportin tarkasteleminen tai uuden raportin luominen ei ole muutamaa klikkausta pidempi prosessi. Samalla Mittaristo kuitenkin myös skaalautuu vaativamman käyttäjän tarpeisiin: edistyneiden raportinluontiominaisuuksien voimin raportteja voi helposti räätälöidä vaikkapa muuttuja kerrallaan juuri niin yksityiskohtaiseen automarkkinatiedon tarpeeseen kuin haluaa.

Tehokkaampi tiedon jakaminen

Helppokäyttöisyydellään Mittaristo mahdollistaa myös tiedon tehokkaamman jakamisen organisaation sisällä. Koska Mittariston käyttämiseen taulukkolaskenta-velhon taidot eivät ole välttämättömyys, useampi organisaatioon kuuluva voi hyödyntää ohjelmistoa. Organisaation sisällä luodut (tai valmiina ostetut) raportit löytyvät kaikki yhteisestä ’Omat raportit’ -näkymästä, josta jokainen seuraa halutessaan jopa päivittäin päivittyviä raportteja. Jokaisen raportin saa myös napinpainalluksella ladattua xls-tiedostona vaikkapa kollegalle lähettämistä varten.

Automarkkinatietoa kaikille

Mittaristoa voi hyödyntää kaikenlaiset ja kaikenkokoiset yritykset. Satunnaiseen tai rajoitetumpaan automarkkinatiedon tarpeeseen vastaa Small-palvelutaso. Small ja siihen sisältyvä Mittariston käyttöliittymä ei vaadi erillistä kuukausimaksua, vaan jokainen raportti ostetaan yksittäin käyttöön kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa (lue lisää: Valmiit raportit). Mikäli yritykselläsi on laajempaa markkinatiedon tai raportoinnin tarvetta, tai haluat hyödyntää Mittariston raportin luontia, tarjolla on Medium-palvelutaso. Mittaristo Medium sisältää Smallin ominaisuuksien lisäksi rajattoman raporttien luonnin haluamasi datapohjien pohjalta (lue lisää: Raporttien luonti, Datapohjat).

Voisiko automarkkinatiedosta olla hyötyä laajemminkin organisaatiossasi?


Kyllä!

Mittariston ’Valmiit raportit’ -näkymä.

Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä

Uusimmat uutiset


Kaikki uutiset