HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

Mittaristo-raportit AKL-jäsenille

Autoalan Keskusliitto tarjoaa nyt Mittaristo-palvelun jäsenilleen jäsenpalveluna. Netwheelsin tuottama palvelu AKL-jäsenille sisältää vakiona kolme eri Mittaristo-raporttia, minkä lisäksi huhti-toukokuun ajan jäsenten käytössä on myös kaksi erikoislisäraporttia. Palvelu on kaikkien AKL-jäsenten käytettävissä jatkuvana palveluna huhtikuusta alkaen. 

Palvelun vakioraporteissa on näkyvillä käytettyjen ja uusien autojen rekisteröintitilastot yleisellä tasolla:

  • Käytettynä myydyt autot -raportista näet todellisen käytettyjen myynnin ajoneuvoluokittain.
  • Käytettynä maahantuodut autot näyttää yksittäin maahantuodut ajoneuvot ajoneuvoluokittain.
  • Uutena ensirekisteröidyistä autoista voit seurata uusien autojen kauppaa ajoneuvoluokittain.

Koronaviruksen aiheuttaman kokonaisvaltaisen haastavan tilanteen vallitessa palvelussa on erikoislisänä huhti- ja toukokuun ajan päiväkohtainen maakuntasoinen markkinatilanne:

  • Käytettynä myydyt maakunnittain -raportista näet käyttöön myydyt henkilö- ja pakettiautot maakunnittain.
  • Ensirekisteröinnit maakunnittain näyttää ensirekisteröityjen henkilö- ja pakettiautojen tilastot maakunnittain.

Mittaristo-raportit AKL-jäsenille ovat käytettävissä samassa käyttöliittymässä kuin muutkin Mittariston raportit ja datapohjat, eli osoitteessa mittaristo.netwheels.fi. AKL-jäsenpalveluun kuuluvat raportit näkyvät käyttäjälle ”Omat raportit”-näkymän alla. Kirjautumisohjeet Mittaristoon AKL-jäsenille löytyvät täältä.


Haluaisitko tietää lisää tästä tai muista Mittariston ominaisuuksista? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten Mittaristo voisi tukea yrityksesi päivittäistä päätöksentekoa.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!