we drive

Mittaristo kerää tarvitsemasi automarkkinatiedon taskuusi. Palvelun avulla luot tai seuraat ajantasaisia markkinatietoraportteja, kätevästi missä tahansa verkkoselaimessa.

Ohjelmistoa varten et tarvitse analytiikkakonsulttia tai tohtorintutkintoa. Saat käyttöösi raportit juuri yrityksesi tarpeen mukaan, päivittäisen päätöksenteon tueksi.

Hyödynnä valmiita raportteja...

Mittariston valmiit raportit palvelevat monipuolisesti autoalan eri markkinatietotarpeita. Voit myös tilata täysin räätälöityjä valmiita raportteja.

Valmiit raportit ovat hyvä vaihtoehto kun yrityksesi tarve markkinatiedolle ei ole kovin laajaa, tai jos tarvitset yksittäisen raportin johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen.

Hyvä esimerkki valmiista raportista on ”Vaihtoautomyynnin nopeusmittari”, jonka avulla seuraat vaihtoautomyynnin vauhtia mm. alueellisesti, halutulla aikavälillä tai autoliikkeittäin.

...Tai luo uusia datapohjien avulla!

Datapohjien avulla poraudut itse Mittariston dataan haluamillasi muuttujilla, ja luot rajattomasti erilaisia raportteja.

Datapohja on hyvä vaihtoehto kun tarvitset markkinatietoa laajemmin, tai kun haluat enemmän vapautta datan pyörittämiseen.

Tarjolla mm. seuraavat datapohjat: Ajoneuvokanta, Autojen ensirekisteröinnit, Yksittäin maahantuodut ajoneuvot sekä Myydyt vaihtoautot.

Joustava paketointi

Mittaristo taipuu sisällöltään ja kustannuksiltaan kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin — automarkkinatietoa on tarjolla juuri siinä laajuudessa kuin tarvitset. Voit ottaa yrityksesi käyttöön esimerkiksi vain yksittäisen raportin, tai vastaavasti useamman datapohjan, joiden pohjalta luot rajattomasti raportteja.

Mittaristo ei vaadi pitkää sitoutumista — voit tilata raportteja vaikkapa kuukaudeksi kerrallaan.

Ole yhteydessä, niin kootaan yhdessä yrityksellesi sopiva Mittaristo-paketti!