HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

we drive knowledge data decisions

Mittaristo kerää tarvitsemasi automarkkinatiedon taskuusi. Palvelun avulla luot tai seuraat ajantasaisia markkinatietoraportteja, kätevästi missä tahansa verkkoselaimessa. Pureudu autoalan ilmiöihin, tai vertaa näppärästi oman autoliikkeesi avainlukuja markkinaan.

Ohjelmistoa varten et tarvitse analytiikkakonsulttia tai tohtorintutkintoa. Saat käyttöösi raportit juuri yrityksesi tarpeen mukaan, päivittäisen päätöksenteon tueksi.

Katso alta esimerkki Mittariston käytöstä!

Hyödynnä valmiita raportteja...

Mittariston valmiit raportit palvelevat monipuolisesti autoalan eri markkinatietotarpeita. Voit myös tilata täysin räätälöityjä valmiita raportteja yrityksesi omien tarpeiden mukaan.

Valmiit raportit ovat hyvä vaihtoehto kun yrityksesi tarve markkinatiedolle ei ole kovin laajaa, tai jos tarvitset yksittäisen raportin tiettyyn ja rajattuun käyttötarkoitukseen.

Hyvä esimerkki valmiista raportista on ”Vaihtoautomyynnin nopeusmittari”, jonka avulla seuraat vaihtoautomyynnin vauhtia mm. alueellisesti, halutulla aikavälillä tai autoliikkeittäin.

...tai luo uusia datapohjien avulla

Datapohjien avulla poraudut itse Mittariston dataan haluamillasi muuttujilla, ja luot rajattomasti erilaisia raportteja.

Datapohja on hyvä vaihtoehto kun tarvitset markkinatietoa laajemmin, tai kun haluat enemmän vapautta datan pyörittämiseen.

Tarjolla mm. seuraavat datapohjat: Ajoneuvokanta, Autojen ensirekisteröinnit, Yksittäin maahantuodut ajoneuvot sekä Myydyt vaihtoautot.

Joustavasti dataa joka lähtöön

Mittaristo taipuu sisällöltään ja kustannuksiltaan kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin — automarkkinatietoa on tarjolla juuri siinä laajuudessa kuin tarvitset. Voit ottaa yrityksesi käyttöön esimerkiksi vain yksittäisen raportin, tai vastaavasti useamman datapohjan, joiden pohjalta luot rajattomasti raportteja ja pyörität dataa muissakin järjestelmissä.

Mittaristo ei vaadi pitkää sitoutumista — voit tilata raportteja vaikkapa kuukaudeksi kerrallaan.

Ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä millaista tietotukea Mittaristo voisi tuoda yrityksesi jokapäiväiseen tekemiseen!

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!