Mittaristo — Faktaa päätöksenteon tueksi


Tuotteet > Mittaristo

Tarkkaa ja helposti omaksuttavaa tietoa automarkkinasta

Nopeatempoisella ja monimuotoisella autoalalla trendit ja asiakkaiden mieltymykset vaihtelevat muun muassa alueellisesti ja tiheään tahtiin — ajantasainen ja tarkka tieto on kriittisen tärkeää mikäli mielii tehdä parempia päätöksiä ja kohdistaa yrityksen resursseja tehokkaammin. Mittaristo-ohjelmisto tarjoaa Suomen ajantasaisinta ja monipuolisinta automarkkinatietoa, ja auttaa sinua ja yritystäsi tekemään faktaan ja todelliseen markkinatilanteeseen perustuvia päätöksiä.

Mittariston avulla seuraat markkinoiden trendejä ja vastaat monenlaiseen juuri oman yrityksesi liiketoiminnan kannalta kriittiseen kysymykseen. Paljonko alueellasi rekisteröitiin uusia autoja ja minkä merkkisiä? Millä postinumeroalueilla sähköautot ovat yleisimpiä? Mitä ajoneuvoja rahoitetaan? Miten edustamiesi merkkien markkinaosuus nousi tai laski, tietyllä alueella tai koko Suomessa? Mikä on eri käyttövoimien osuus ensirekisteröinneistä tai käytetyistä? Oli yrityksesi toimialana sitten autokauppa, rahoitus, maahantuonti tai vaikkapa sähköautojen latausasemien asentaminen, Mittaristo antaa tukevan selkänojan parempaan päätöksentekoon. Lue lisää Mittariston datapohjista tästä.

Parhaastakaan markkinadatasta ei ole paljon hyötyä päätöksenteossa jos sitä ei ole saatavilla helposti omaksuttavassa muodossa. Mittariston avulla muotoilet ennennäkemättömän sujuvasti automarkkinadataa ymmärrettäväksi tiedoksi ja faktaksi taulukoiden, kaavioiden ja karttakuvien muodossa, tai tilaat valmiin raportin halutuilla spekseillä. Intuitiivista käyttöliittymää navigoi helposti kuka tahansa — ja asiantuntevaa tukea ja koulutusta on tietysti aina saatavilla. Lue lisää Mittariston raporttien luonnista ja valmiista raporteista.

Hyödyntäisitkö mielelläsi enemmän faktaa automarkkinasta yrityksesi päätöksenteossa?


Kyllä!

Pylväsdiagrammi MIttaristossa.

Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä

Uusimmat uutiset


Kaikki uutiset