Matkailuautoja rekisteröidään yhä enemmän

Mittariston kautta voit helposti tutkia paljon muutakin kuin henkilöautojen markkinatietoa. Traficomin rekisteriä hyödyntävä Autojen ensirekisteröinnit -datapohja sisältää myös muun muassa matkailuautojen rekisteröintidataa.

 

Matkailuautojen suosio on jo pitkään ollut kasvussa. Sattuneista syistä kasvu taittui viime keväänä jonkin verran, mutta kokonaisuutena viime vuosi oli ensirekisteröinneissä mitattuna jälleen edeltävää vuotta parempi. Tänä vuonna isompaa vaihdetta on jälleen lyöty silmään: tammi-toukokuun aikana ensirekisteröintejä tehtiin lähes 45 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Myös verrattuna vuoteen 2019 kasvua oli yli 40 prosenttia.

Matkailuautojen Tammi-toukokuun ensirekisteröinnit 2017-2021

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi!

Matkailuautojen Tammi-toukokuun ensirekisteröinnit kuukausittain

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi!

Autojen ensirekisteröinnit -datapohjan kautta selivität myös helposti esimerkiksi missä päin Suomea matkailuautoja rekisteröidään eniten, ja minkä merkkisiä nämä ovat. Matkailuvaunujen osalta vastauksia löydät Ajoneuvojen ensirekisteröinnit -datapohjasta. Oli datapohja mikä tahansa: Mittariston raportinluontityökalulla teet näppärästi juuri sellaisen raportin kuin tarvitset, haluamillasi muuttujilla ja suodattimilla. 

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi!

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!