Lokakuun kuumimmat vaihtoautot

Kuumimmat vaihtoautot taas listattuna! Syyskuun puoliväliin verrattuna tilanne ei ole TOP 10:n sijoituksien osalta kovin dramaattisesti muuttunut — kuten alla olevasta kuvasta näkyy, on lista viiden kärjen osalta muuttumaton. Halutuimpana vaihtoautona jatkaa Volkswagen Golf ja toiseksi halutuimpana Skoda Octavia. Ford Focus on noussut muutaman sijan listalla, Nissan Qashqai ja Audi A4 taas ovat niukalla marginaalilla pudonneet pari sijaa.

Sijoituksien lisäksi kannattaakin myös huomioida itse indeksiluvut. Vaikka listan autot ovat selvästi kuumimpia vaihtoautomarkkinalla, on lähes koko kärkikymmenikön haluttavuus indeksilukujen perusteella jonkin verran laskenut (keskimääräiseen autoon verrattuna). Listan suurin ”pudottaja” on Nissan Qashqai — viime kuun puolivälin tilanteeseen verrattuna indeksiluku on pudonnut yhdeksästä 7.9:ään. Kärkikymmenikössä vain Volkswagen Passat ja Mercedes-Benz E ovat suhteellisesti halutumpia kuin syyskuun puolivälissä.

Napsauta kuvaa suurentaaksesi!

Haluaisitko tutustua tarkemmin kuluttajia tällä hetkellä kiinnostaviin vaihtoautoihin, esimerkiksi merkki-, käyttövoima- tai vuosimallitasolla? Tilaa meiltä Halutuimmat vaihtoautot -raportti vaikkapa kuukaudeksi käyttöön!

Mitä Halutuimmat vaihtoautot -raportti kertoo?

”Halutuimmat vaihtoautot” on Mittaristosta löytyvä valmis ja päivittäin päivittyvä raporttinäkymä, joka kuvaa mistä autoista kuluttajat ovat kiinnostuneita. Raportin indeksiluvut koostetaan muun muassa myytyjen määrästä, myynnissäoloajoista sekä myyntiportaaleiden katselukerroista. Luku kuvaa kuinka kiinnostuneita kuluttajat ovat olleet kyseisestä autosta verrattuna keskimääräiseen autoon viimeisten 30 päivän aikana. Jos luku on esimerkiksi 5, on auto ollut 5 kertaa kiinnostavampi kuin keskimääräinen auto.

Raportin avulla voit nopeasti saada selkeän kuvan siitä, mitä vaihtoautoja kuluttajat oikeasti haluavat. Raportti hyödyntää Mittariston kattavaa vaihtoautodataa, jota voidaan soveltaa moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Vertaile autoja myös esimerkiksi merkki- ja käyttövoimatasolla.

Vertaile autoja myös esimerkiksi merkki- ja käyttövoimatasolla.

Ota yhteyttä

Tilaa raportti tai yleinen Mittaristo-demo ottamalla meihin yhteyttä!

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!