HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Mitä vaihtoautoja liikkeissä myytiin tänä kesänä eniten?

Selvitimme aiemmin Mittariston avulla tämän kesän eniten rekisteröidyt uudet autot, mutta mitkä autot olivat suosituimpia vaihtoautomarkkinalla? Tässä jutussa katsomme kesän (kesä-elokuu) merkki- ja mallikohtaisia myyntilukuja koko maan autoliikkeissä myytyjen vaihtoautojen osalta.

Myydyt vaihtoautot Merkeittäin

Merkkilistan kärjessä erot ovat pieniä. Eniten autoliikkeet kuitenkin myivät Volkswagen-merkkisiä vaihtoautoja: enemmän kuin joka kymmenes (11,4 %) vaihtoauto oli Volkswagen. Viime kesään verrattuna myytyjen lukumäärä kuitenkin tippui reilut neljä prosenttia. Yli kymmenen prosentin (10,8 %) markkinaosuuteen ylsi myös toiseksi sijoittunut Toyota. Toyota-vaihtoautoja myytiin käytännösä sama määrä kuin viime kesänä (+0,3 %). Lähes kymmenen prosentin markkinaosuuksiin ylsivät myös Mercedes-Benz (9,6 %) ja Volvo (9,2 %).

Liikkeissä myydyt vaihtoautot merkeittäin
kesä-elokuu 2021

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

Myydyt vaihtoautot malleittain

Kesän kaksi myydyintä vaihtoautoa olivat tutut suosikit Volkswagen Golf ja Skoda Octavia. Golfeja myytiin reilut sata kappaletta enemmän kuin Octavioita, mutta samaan aikaan Golfeja myytin kuitenkin lähes kymmenen prosenttia vähemmän kuin viime kesänä (Octavia -1 %).

Muita huomionarvoisia suorituksia listan kärkipään osalta ovat esimerkiksi viidenneksi sijoittuneen E-Mersun varsin mukavasti sujunut kesä (+11 % viime vuoteen verrattuna) sekä kymmenenneksi sijoittuneen Ford Focuksen vähän heikompi ajanjakso (-14,4 %).

Liikkeissä myydyt vaihtoautot malleittain
kesä-elokuu 2021

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

Artikkelin Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Myydyt Vaihtoautot (autoliikkeet)

Datapohja sisältää kaikkien merkittävimpien autoliikkeiden myydyt vaihtoautot, ja sitä päivitetään 15 minuutin välein.
Datapohjan avulla luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia.

Hinta: 385 €/kk (+alv)
Käytetyt tietolähteet: Netwheels, Vaihtoautokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!