Joulukuun kuumimmat vaihtoautot

MItä vaihtoautoja suomalaiset hamuavat eniten näin joulun ja uuden vuoden lähestyessä? Dataan perustuvaa vastausta kannattaa tietenkin hakea Mittariston Halutuimmat vaihtoautot -raportista. Katsotaanpa vähän tarkemmin mitä kuumimpien vaihtoautojen TOP 10 –listalta tällä kertaa paljastuu!

Listan kärjessä on kärkipaikka pitkästä aikaa vaihtunut. Skoda Octavia ja Volkswagen Golf ovat käytännössä tasoissa, mutta desimaalien turvin Octavia on tällä hetkellä kaikkein kuumin vaihtoauto. Edelliseen listaan verrattuna Octavia on pitkälti säilyttänyt suhteellisen haluttavuutensa, samaan aikaan kun Golfin haluttavuus on jonkin verran laskussa. Kolmantena oleva Mercedes-Benz C-sarja on hivuttautunut selvästi lähemmäs kärkiduoa.

Top 10 -listan suurin pudottaja haluttavuudessa mitattuna on tällä kertaa Volkswagen Passat, jonka indeksi on sulanut 11.0 -> 9.6. Sijoissa mitattuna Golfin lisäksi Ford Focus ja Toyota Avensis ovat valuneet alaspäin. Toyota Auris on pudonnut kärkikymmenikön ulkopuolelle, ja tilalle on noussut Volvo XC60.

XC60 ja Audi A4 ovat kiivenneet listalla eniten. Suhteellisessa haluttavuudessa (eli indeksillä) mitattuna mikään auto ei ole noussut kovin paljon haluttavammaksi, vaan kasvu on parhaimmillaankin ollut verrattain maltillista.

Halutuimmat vaihtoautot -raportti

Halutuimmat vaihtoautot on Mittaristosta löytyvä valmis raportti, joka kuvaa mistä autoista kuluttajat ovat kiinnostuneita. Raportin indeksiluvut koostetaan muun muassa myytyjen määrästä, myynnissäoloajoista sekä myyntiportaaleiden katselukerroista. Indeksiluku kuvaa kuinka kiinnostuneita kuluttajat ovat olleet kyseisestä autosta verrattuna keskimääräiseen autoon viimeisten 30 päivän aikana. Jos indeksi on esimerkiksi 5, on auto ollut 5 kertaa kiinnostavampi kuin keskimääräinen auto.

Vertaile myös esimerkiksi käyttövoima- ja vuosimallitasolla.

Automarkkinatietoa joka lähtöön

Mittaristo-palvelu koostuu sekä Halutuimmat vaihtoautot -raportin kaltaisista valmiista raporteista, että datapohjista (esimerkiksi Autojen ensirekisteröinnit). Näin ollen Mittaristo taipuu moneen käyttötarpeeseen — yksittäisestä tietotarpeesta laajempaan ja jatkuvaan datan analysointiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen Mittaristo-demo! Mittaristo on myös helppo ottaa koekäyttöön vaikkapa kuukaudeksi kerrallaan!

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!