HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

TOP 10: Maaliskuun halutuimmat vaihtoautot

Autot on järjestetty Mittariston indeksin perusteella, joka on koostettu Netwheelsin koko Suomen kattavasta vaihtoautodatasta. Indeksi perustuu muun muassa dataan myytyjen autojen määrästä ja myyntinopeudesta, sekä klikkauksista eri myyntiportaaleissa. Indeksi kertoo kuinka monta kertaa halutumpi kyseinen auto oli verrattuna keskimääräiseen autoon. Vihreällä ja punaisella on merkitty listasijoituksen muutos edelliseen kuukauteen verrattuna.

HALUTUIMMAT AUTOMALLIT

Maaliskuussa alkaneesta poikkeustilasta huolimatta halutuimpien vaihtoautojen TOP 10 -listalla ei nähty poikkeuksellisia yllätyksiä. Staattiseen helmikuuhun verrattuna listalla oli kuitenkin enemmän liikehdintää. Volkswagen Golf oli jälleen halutuin ja Skoda Octavia toiseksi halutuin, mutta tällä kertaa kolmoseksi sijoittunut Mercedes-Benzin C-sarja oli käytännössä yhtä haluttu kuin Octavia.

HALUTUIMMAT AUTOT TYYPPI- JA VUOSIMALLITASOLLA

Volvo V90 (2017, diesel) oli tälläkin kertaa halutuin vaihtoauto tyyppi- ja vuosimallitasolla, ja jälleen kerran selvällä marginaalilla. Volvon takana maaliskuun voittajia olivat mm. Volkswagen Passatit, samalla kun Nissan Qashqaiden suhteellinen haluttavuus laski jonkin verran. Halutuimpien joukossa oli jälleen kerran eniten dieseleitä, mutta joukkoon mahtui tällä kertaa myös hybridi.

”Halutuimmat vaihtoautot” on päivittäin päivittyvä raportti Mittaristossa. Haluaisitko kokeilla ohjelmistoa? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!