Tuotteet > Mittaristo

Autot on järjestetty Mittariston indeksin perusteella, joka on koostettu Netwheelsin koko Suomen kattavasta vaihtoautodatasta. Indeksi perustuu muun muassa dataan myytyjen autojen määrästä ja myyntinopeudesta, sekä klikkauksista eri myyntiportaaleissa. Indeksi kertoo kuinka monta kertaa halutumpi kyseinen auto oli verrattuna keskimääräiseen autoon.

Vihreällä ja punaisella on merkitty listasijoituksen muutos edelliseen kuukauteen verrattuna.

Halutuimmat automallit

Helmikuu oli kymmenen halutuimman vaihtoautomallin osalta harvinaisen staattinen edelliseen kuukauteen verrattuna. Kärkeen nousi Volkswagen Golf, käytännössä yhtä haluttuna kuin Skoda Octavia. Muilta osin top kympin järjestys pysyi täysin samana kuin tammikuussa, eikä listalle noussut kärkikymmenikön ulkopuolelta yhtään automallia. Sen sijaan indeksilukujen perusteella haluttavuus nousi jonkin verran kaikkien listalla olevien kohdalla (keskimääräiseen automalliin verrattuna).

Halutuimmat autot tyyppi- ja vuosimallitasolla

Tyyppi ja vuosimallitasolla helmikuun halutuin vaihtoautomalli oli Volvo V90 (2017, diesel) jo kolmannen kuukauden peräkkäin, ja tällä kertaa entistäkin selvemmällä marginaalilla. Muilta osin listalla oli enemmän liikennettä, pääosin listalla ylöspäin. Kymmenen halutuimman automallin joukossa kahdeksalla oli käyttövoimana diesel ja kahdella bensiini, joten tällä kertaa kärkisijoille ei mahtunut yhtään hybridiä.

Haluaisitko kokeilla Mittaristo-palvelua? Ota yhteyttä nyt!


Ota yhteyttä

Uusimmat Mittaristo-uutiset


Kaikki uutiset