HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 23.5

Mikä oli huhtikuun eniten rekisteröity käyttövoima?

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Huhtikuussa täyssähköautojen osuus ensirekisteröinneistä laski yli viisi prosenttiyksikköä verrattuna maaliskuuhun. Lukumääräisestikin huhtikuu oli maaliskuuta vaatimattomampi, vaikka vuosimuutos (202,1 prosenttia) olikin kuluvan vuoden kuukausista suurin.

Bensiinihybridien osuus rekisteröinneistä kasvoi huhtikuussa — perinteisten hybridien osuus kasvoi yhden ja lataushybridien osuus lähes viiden prosenttiyksikön verran. Viime vuoden huhtikuuhun verrattuna perinteisiä bensiinihybridejä rekisteröitiin 10,4 prosenttia vähemmän ja lataushybridejä puolestaan 42,9 prosenttia enemmän.

Kaikkien bensiiniautojen yhteenlaskettu osuus ensirekisteröinneistä oli huhtikuussa 62,1 prosenttia. Osuus kasvoi selkeästi verrattuna maaliskuuhun (57,7 prosenttia), mutta pidemmän ajan trendiin verrattuna nousu ei ollut suurta. Vielä tammikuussa bensiiniautojen osuus oli 68 prosenttia ja viime vuoden huhtikuussa jopa 79,4 prosenttia.

Dieselautojen yhteenlaskettu osuus rekisteröinneistä kasvoi huhtikuussa 4,8 prosenttiin maaliskuun 4,1 prosentista. Bensiiniautojen tapaan trendi on silti yhä laskusuuntainen vähänkään pidemmällä aikavälillä tarkastellen.

Yllä käytetyt Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Autojen ensirekisteröinnit

Sisältää uutena ensirekisteröidyt henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia. Ei sitoutumista, helppo ottaa vaikkapa kuukaudeksi testikäyttöön!

Hinta: 625 €/kk (+alv).
Tietolähteet: Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!