HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

Alkuvuoden eniten rekisteröidyt sähköautot

Sähköautojen osuus ensirekisteröinneistä on vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä ollut nousujohteinen. Maaliskuussa osuus oli jo 37,9 prosenttia — koko kvartaalin osalta osuus oli 31,8 prosenttia. Osuus on kasvanut selkeästi myös verrattuna viime vuoden ensimmäiseen kvartaaliin, jolloin osuus oli 14,2 prosenttia. Määrällisesti sähköautoja rekisteröitiin yli kaksi kertaa enemmän kuin viime vuoden vastaavalla ajanjaksolla.

Klikkaa suurentaaksesi kuvaa

Tesla Model Y hallitsi ylivoimaisesti alkuvuoden ensirekisteröintitilastoa. Model Y on jo jonkin aikaa ollut Suomen myydyimpien sähköautojen joukossa, mutta tammi-maaliskuussa rekisteröintimäärä pomppasi aivan uusiin lukemiin. Toiseksi eniten rekisteröintejä kerännyt Volkswagen ID.4 ylsi vain vähän yli puoleen Model Y:n määrästä. Kvartaali oli silti ID.4:sen toiseksi paras tähän saakka.

Koko top-kympin osalta ensirekisteröintien määrä kasvoi viime vuoden ensimmäiseen vuosineljännekseen verrattuna. Polestar 2:sta ja Nissan Leafiä lukuun ottamatta kaikkia listan autoja rekisteröitiin myös enemmän kuin viime vuoden viimeisellä kvartaalilla.

Yllä käytetyt Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Autojen ensirekisteröinnit

Sisältää uutena ensirekisteröidyt henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia. Ei sitoutumista, helppo ottaa vaikkapa kuukaudeksi testikäyttöön!

Hinta: 625 €/kk (+alv).
Tietolähteet: Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!