HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 23.5

Mitkä olivat alkuvuoden eniten rekisteröidyt lataushybridit?

Lataushybridien ensirekisteröinnit ovat alkuvuonna pysyneet maltillisella tasolla sähköautoihin verrattuna. Bensiini- ja diesellataushybridien osuus kaikista henkilöautojen ensirekisteröinneistä oli tammi-maaliskuun aikana 18,6 prosenttia. Pidemmän ajan trendiin (edeltäviin kvartaaleihin) verrattuna osuus on aavistuksen laskusuunnassa, sillä osuus on jo parin vuoden ajan pitkälti pysynyt yli 20 prosentissa. Määrällisesti lataushybridejä rekisteröitiin 13,4 prosenttia vähemmän kuin viime vuoden vastaavalla ajanjaksolla.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Kestosuosikki Volvo XC60 oli ensimmäisen vuosineljänneksen ylivoimaisesti eniten rekisteröity lataushybridi. Suosittu oli myös sisarmalli V60, jota rekisteröitiin yli puolet vähemmän, mutta silti kolmanneksi eniten. Toiseksi eniten rekisteröintejä keräsi BMW 2-sarja, joka on nopeasti noussut suosituimpien plugareiden joukkoon. Saman voi todeta myös esimerkiksi Mercedes-Benz C-sarjan sekä Mazda CX-60:n osalta. Sen sijaan jotkin aiemmin paljon ensirekisteröintejä keränneet mallit, kuten Toyota RAV4 ja Skoda Octavia, olivat tällä vuosineljänneksellä kaukana kärkikymmeniköstä.

Yllä käytetyt Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Autojen ensirekisteröinnit

Sisältää uutena ensirekisteröidyt henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia. Ei sitoutumista, helppo ottaa vaikkapa kuukaudeksi testikäyttöön!

Hinta: 625 €/kk (+alv).
Tietolähteet: Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!