HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

Alkuvuoden eniten rekisteröidyt lataushybridit

Lataushybridien suosio jatkuu vankkana. Kokonaisuudessaan ensirekisteröintien määrä oli tammi-helmikuun aikana noin 10 prosenttia pienempi kuin viime vuoden alussa. Samaan aikaan lataushybridejä rekisteröitiin kuitenkin lähes 13 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Volvo XC60 on jo pitkään ollut erittäin suosittu lataushybridi. Ykköspaikka irtosi tälläkin aikavälillä, vaikka XC60:sen ensirekisteröintien määrä ei aivan viime vuoden tammi-helmikuun tasoon yltänytkään. Pitkään jatkunutta suosiota nauttii myös sisarmalli V60, jonka rekisteröintimäärä koheni viime vuoteen verrattuna. Tästä huolimatta toinen kestosuosikki, eli Skoda Octavia, nousi V60:n ohi toiseksi.

Saksalaisista suosituin lataushybridi oli Mersun GLC-sarja. Saksalaismerkeistä kympin sakissa oli kuitenkin parhaiten edustettuna BMW. X3- ja X5-sarjalaisia rekisteröitiin täsmälleen yhtä monta kappaletta, mutta pari pykälää pienempi X1 oli Bemareista selvästi suosituin.

Perinteisesti itselataaviin hybridivoimalinjoihin erikoistuneen Toyotan osalta eniten rekisteröityjen lataushybridien joukkoon mahtui alkuvuonna parikin eri mallia. Top-kympissä merkkiä edustaa RAV4, joka on jo vuosia ollut myydyimpien juoukossa, sekä viime vuonna ilmestynyt uuden sukupolven Prius.

Mittariston data- ja raporttityökaluilla tutkit näppärästi ja monipuolisesti muun muassa käyttövoimiin liittyvää ajoneuvodataa, sekä uusien että käytettyjen autojen osalta. Myyjämme auttavat mielellään löytämään juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivat ja päivittäistä päätöksentekoa tukevat ratkaisut!

Artikkelin Mittaristo-tuotteet:
Autojen ensirekisteröinnit -raportti sekä datapohja

Sisältää maan kattavinta dataa uutena ensirekisteröidyistä autoista eri ajoneuvoluokissa. Tilattavissa on nyt uudistunut valmis raporttinäkymä, jonka kautta seuraat kätevästi keskeisimpiä tunnuslukuja.

Tietolähteet: Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Mittaristo ei vaadi pitkää sitoutumista, vaan on helppo ottaa vaikkapa kuukaudeksi testikäyttöön. Kysy lisää myyjiltämme!

Ota yhteyttä

Kysy lisää raportista tai Mittaristosta suoraan myyjiltämme, tai ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!