HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

Mitkä olivat helmikuun halutuimmat vaihtoautot?

Millaisia vaihtoautoja suomalaiset hamuavat tällä hetkellä eniten? Mittariston näppärässä Halutuimmat vaihtoautot -raportissa vertailet reaaliajassa vaihtoautoja haluttavuusindeksiin perustuen. Indeksiluvut koostetaan muun muassa myytyjen määrästä, myynnissäoloajoista sekä myyntiportaaleiden katselukerroista. Alla katsomme tarkemmin miltä raportin kärkipäässä näytti helmikuun osalta!

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Kansansuosikki Skoda Octavia löytyy usein listan kärkipaikalta, ja näin oli myös helmikuun aikana. Tällä kertaa edes Volkswagen Golf ei päässyt haastamaan ykköspaikasta, vaan Octavia oli melko selvällä erolla halutuin vaihtoauto. Raportin kärkipään autojen haluttavuuksia verratessa kannattaa pitää mielessä, että indeksiluku kuvaa kuinka monta kertaa kiinnostavampi auto on ollut verrattuna keskimääräiseen autoon. Vaikka eroja haluttavuudessa on, mikä tahansa kärkikymmenikön autoista on samaan aikaan moninkertaisesti halutumpi kuin useimmat muut autot.

Golfin takana Mercedes-Benzin C-sarja kipusi kolmannelle sijalle. Myös esimerkiksi Volvo XC60 on tehnyt hyvää nousua listalla: vielä lokakuussa XC60:nen oli sijalla kymmenen.

Raportin kärkipaikoille ei mahtunut tällä kertaa yhtään B-segmentin autoa. Lähimpänä oli Toyota Yaris, joka jäi juuri top-kympin ulkopuolelle.

Vartin välein päivittyvä Halutuimmat vaihtoautot -raportti elää jatkuvasti, myös top-kympin ulkopuolella. Lue lisää raportista alla!

Halutuimmat vaihtoautot -raportti

Haluaisitko tutustua tarkemmin kuluttajia tällä hetkellä kiinnostaviin vaihtoautoihin, esimerkiksi merkki-, käyttövoima- tai vuosimallitasolla? Tilaa meiltä Halutuimmat vaihtoautot -raportti kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa yrityksesi käyttöön!

Halutuimmat vaihtoautot on Mittaristosta löytyvä valmis raportti, joka kuvaa mistä autoista kuluttajat ovat kiinnostuneita. Raportin indeksiluvut koostetaan muun muassa myytyjen määrästä, myynnissäoloajoista sekä myyntiportaaleiden katselukerroista. Indeksiluku kuvaa kuinka kiinnostuneita kuluttajat ovat olleet kyseisestä autosta verrattuna keskimääräiseen autoon viimeisten 30 päivän aikana. Jos indeksi on esimerkiksi 5, on auto ollut 5 kertaa kiinnostavampi kuin keskimääräinen auto. Raportti päivittyy 15 minuutin välein.

Vertaile autoja myös esimerkiksi käyttövoima- ja vuosimallitasolla.

Ota yhteyttä

Kysy lisää raportista tai Mittaristosta suoraan myyjiltämme, tai ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!