HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

Joulukuun kuumimmat vaihtoautot

Millaisia vaihtoautoja suomalaiset hamuavat tällä hetkellä eniten? Näppärässä Halutuimmat vaihtoautot -raportissa vertailet automalleja haluttavuusindeksiin kautta. Indeksiluvut koostetaan muun muassa myytyjen määrästä, myynnissäoloajoista sekä myyntiportaaleiden katselukerroista. Katsotaanpa vähän tarkemmin mitä kuumimpien vaihtoautojen TOP 10 -listalta paljastuu!

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Juuri nyt listan kärjessä on kestosuosikki Skoda Octavia. Indeksistä näemme, että Octavia on jopa kymmenen kertaa keskiarvoautoa halutumpi. Usein listan kärkipaikallakin majaileva Volkswagen Golf on tällä hetkellä toiseksi halutuin. Eroa Octaviaan ei kuitenkaan ole paljon. 

Golfin lisäksi kärkikymmenikössä on peräti kuusi muuta saksalaisautoa. BMW:n kolmossarjalainen on sopivasti listallakin kolmas. Neljänneksi halutuin vaihtoauto on Mercedes-Benz C.

Kooltaan samaa segmenttiä edustavat Mercedes-Benz E, BMW 5-sarja sekä Volkswagen Passat löytyvät sijoilta 5-7, ja ovat haluttavuusindeksilläkin mitattuna käytännössä tasoissa.

Ensirekisteröintien kärjessä oleva Toyota Corolla on vaihtoautomarkkinassakin haluttua tavaraa, ollen listan sijalla kahdeksan. Toinen ensirekisteröintitilastojen menestyjä, Volvo XC60, löytyy sijalta yhdeksän. Top-kympin kymmenettä sijaa pitää tällä hetkellä hallussaan Audi A4, jonka haluttavuusluku on melkein puolet pienempi kuin Skoda Octavian vastaava.

Halutuimmat vaihtoautot -raportti

Haluaisitko tutustua tarkemmin kuluttajia tällä hetkellä kiinnostaviin vaihtoautoihin, esimerkiksi merkki-, käyttövoima- tai vuosimallitasolla? Tilaa meiltä Halutuimmat vaihtoautot -raportti vaikkapa kuukaudeksi käyttöön!

Halutuimmat vaihtoautot on Mittaristosta löytyvä valmis raportti, joka kuvaa mistä autoista kuluttajat ovat kiinnostuneita. Raportin indeksiluvut koostetaan muun muassa myytyjen määrästä, myynnissäoloajoista sekä myyntiportaaleiden katselukerroista. Indeksiluku kuvaa kuinka kiinnostuneita kuluttajat ovat olleet kyseisestä autosta verrattuna keskimääräiseen autoon viimeisten 30 päivän aikana. Jos indeksi on esimerkiksi 5, on auto ollut 5 kertaa kiinnostavampi kuin keskimääräinen auto.

Vertaile autoja myös esimerkiksi käyttövoima- ja vuosimallitasolla.

Ota yhteyttä

Tilaa raportti tai yleinen Mittaristo-demo ottamalla meihin yhteyttä!

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!