HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

Nämä ovat tämän hetken suosituimmat nelivedot

Koko meneillään olevan vuoden osalta nelivetoisten henkilöautojen osuus ensirekisteröinneistä on 34,6 prosenttia. Osuus on kasvanut melko tasaisesti viime vuosina: vastaavalla ajanjaksolla vuonna 2022 osuus oli 29,7 prosenttia, vuonna 2021 osuus oli 25,9 prosenttia ja vuonna 2020 osuus oli 22,5 prosenttia. Sähköautojen vallatessa markkinaa myös takavetoisten autojen kasvanut suosio on alkanut horjuttamaan etuvetojen ylivoimaa ensirekisteröintitilastoissa. Tänä vuonna etuvetojen osuus enrekisteröinneistä on 54,6 prosenttia — vielä vuonna 2020 osuus oli 74,4 prosenttia.

Eniten rekisteröidyt nelivedot toukokuussa

Tesla Model Y on tämän hetken selvästi suosituin neliveto. Kaikki vetotavat huomioiden ainoastaan Toyota Corollia rekisteröitiin toukokuussa (ja koko kuluvana vuonna) enemmän kuin nelivetoisia Model Y:itä.

Toiseksi eniten rekisteröitiin Volvo XC60:siä ja kolmanneksi eniten Skoda Enyaqeja. Tämän hetken neljänneksi suosituin neliveto on BMW i4, joka on myös kärkikymmenikön ainoa auto jota ei voi luonnehtia katumaasturiksi.

Autokannan sähköistymisen trendi ja etenkin ladattavien autojen kasvanut suosio näkyy tässäkin yhteydessä. Täyssähköautoja listalle mahtuu kuusi kappaletta ja lataushybriditkin ovat hyvin edustettuna.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Yllä käytetyt Mittaristo-tuotteet:
Datapohja: Autojen ensirekisteröinnit

Sisältää uutena ensirekisteröidyt henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autot. Luot rajattomasti taulukoita ja kaavioita, käyttäen kymmeniä eri suodattimia ja muuttujia. Ei sitoutumista, helppo ottaa vaikkapa kuukaudeksi testikäyttöön!

Hinta: 625 €/kk (+alv).
Tietolähteet: Traficom, liikenneasioiden rekisteri ja Netwheels, autotietokanta.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!