Mikä on Mittaristo?

Mittaristo on uusi, ennennäkemättömän suorituskykyinen automarkkinatietoa tarjoava palvelu — palvelun avulla luot ja seuraat ajantasaisia, yrityksellesi muovattuja markkinatietoraportteja, helpommin kuin koskaan ennen. Mittaristo tarjoaa helppokäyttöisen ja nopean käyttöliittymän, mihin on helppo kirjautua millä tahansa verkkoselaimella. Mittariston avulla niin kokematon kuin kokenut saa hetkessä loihdittua ajantasaiseen automarkkinadataan pohjautuvia raportteja yrityksensä päätöksenteon tueksi.

Mittaristo mahdollistaa kattavan ja ajantasaisen käsityksen Suomen automarkkinasta. Palvelun pohjalla käytetään dataa useista eri lähteistä, muun muassa Traficomin ajoneuvokanta- ja rekisteröintidataa sekä Netwheelsin vaihtoautodataa. Katso saatavilla olevat datapohjat tästä

Päivittäin päivittyvän datan suodatuksen ehtoina ovat esimerkiksi kaikki auton tekniset tiedot, omistajuussuhde, rekisteröintitoimipaikka sekä kymmenet muut muuttujat. Nopeat päivitykset ja monipuoliset muuttujat mahdollistavat markkinatilanteen seuraamisen reaaliaikaisesti, monella eri tasolla ja juuri oman yrityksen tarpeiden mukaisesti. Mittariston avulla voit arvioida jopa postinumeron tarkkuudella miten yrityksesi pärjää kilpailijoihin verrattuna, mitkä merkit ja mallit myyvät ja miten markkinatilanne on muuttunut tietyllä aikavälillä.

Tunne
markkina

Tieto
kuuluu
kaikille

Mittaristo on käytettävyydessä omaa luokkaansa ja palvelu taipuu erinomaisesti erilaisiin käyttötapoihin ja -tarpeisiin. Selkeä ja nopea käyttöliittymä ei vaadi pitkää opiskelua — uuden raportin luominen ei koskaan ole muutamaa klikkausta pidempi prosessi, ja jo luotujen raporttien seuraaminen on vielä vaivattomampaa. Raportteja voi Mittariston edistyneiden raportinluontiominaisuuksien voimin helposti räätälöidä itse muuttuja kerrallaan juuri tiettyyn tarpeeseen, tai sitten käyttää hyödyksi valmiita raportteja yleisempiin tarpeisiin.

Mittariston avulla jaat vaivattomasti raportteja organisaatiosi sisällä ja jokainen seuraa halutessaan päivittäin päivittyvää tietoa helposti.

Tieto on tärkeä voimavara, myös autoalalla. Mittariston avulla seuraat markkinoiden trendejä sekä oman yrityksesi suoriutumista. Miten markkinaosuutesi nousi tai laski, omalla alueellasi ja koko Suomessa? Mikä on eri käyttövoimien osuus ensirekisteröinneistä? Paljonko alueellasi rekisteröitiin uusia autoja ja minkä merkkisiä? Mittaristo vastaa näihin ja moneen, moneen muuhun kysymykseen, antaen tukevan selkänojan parempaan päätöksentekoon. Mittariston avulla muotoilet helposti markkinadataa ymmärrettäväksi tiedoksi ja faktaksi taulukoiden, kaavioiden ja karttakuvien muodossa.

Faktaa
päätöksenteon
tueksi

Sopiva palvelutaso yrityksesi tarpeisiin

Mittaristo S

Small
  • Yksittäiset raportit

Mittaristo M

Medium
  • Raporttien luonti
  • Valitsemasi datapohjat
  • Yksittäiset raportit

Mittaristo L

Large
  • Rajapinta (API)

Kiinnostuitko?

Hi there!