GT-X Mallinnus: Skoda-merkkisille autoille tehdaslisävarusteet esivalittuina

GT-X Mallinnuksen käyttäjät saavat nyt Skoda-merkkisten autojen tehdaslisävarusteet esivalittuina mallinnuksen varusteet-listaukseen. Toiminto on sisäänrakennettu GT-X Mallinnukseen, eikä vaadi käyttäjältä mitään ylimääräisiä toimenpiteitä — auto mallinnetaan täysin normaalisti, ja jos kyseisellä Skodalla on tehdaslisävarusteita, GT-X merkitsee ne automaattisesti.

Simppeliltä kuulostava uudistus tuo merkittäviä parannuksia Skoda-merkkisten vaihtoautojen koko osto- ja myyntiprosessiin:

  • Kun autoliikkeellä on napinpainalluksella heti alussa käytössään luotettavat lisävarustetiedot, sisäänostettavan Skodan hinnoittelu on mahdollista tehdä laadukkaammin — tarkoittaen loppupäässä enemmän onnistuneita ostoja, parempaan hintaan.
  • Laadukkaat lisävarustetiedot ja parempi ostohinta näkyvät luonnollisesti myös kaikessa sisäänostoa seuraavassa tekemisessä. Myyjän näkökulmasta mahdollisia hyötyjä ovat esimerkiksi paremmalla katteella myyminen, varastopäivien väheneminen, sekä tietenkin helpompi ja nopeampi osto- ja myyntiprosessi. Lisävarustetiedot seuraavat auton mukana myynti-ilmoitukseen asti, vähentäen matkan varrella tarvittavaa selvitystyötä ja helpottaen auton markkinointia.
  • Asiakaskokemuksen vinkkelistä tarkat ja laadukkaat lisävarustetiedot voivat olla ratkaisevassa roolissa. Kun hinnoittelu, markkinointi ja myynti tapahtuu laadukkaammin ja oikean tiedon pohjalta, on ostopäätöskin helpompi tehdä.
Tälle Skodalle GT-X löysi tehdaslisävarusteet.

GT-X:n käyttöliittymässä uudistus näkyy käyttäjälle parilla eri tavalla. Jos autoyksilölle on tunnistettu yksi tai useampi tehdaslisävaruste, mallinnuksen Varusteet-välilehdellä näkyy yllä olevan kuvan mukainen teksti ja sininen ok-merkki. Ok-merkki näkyy lisäksi myös varustelistauksessa tehdaslisävarusteiden kohdalla.

Lisävarustetiedot löytyvät uutena Suomessa myydyille Skoda-merkkisille autoille, jotka ovat vuosimalliltaan 2011 tai uudempia.