GT-X -pikaopas: Mobiilikäyttö

Mobiilioptimoidun GT-X:n avulla mallinnat auton missä ja milloin tahansa. Älypuhelimessa tai tabletissa kaikki GT-X:n työkalut ovat aina kätesi ulottuvilla — voit siis helposti mallintaa auton paikasta riippumatta tai vaikkapa lisätä auton kuvia suoraan puhelimesta.

Pikakuvake aloitusnäyttöön

Kirjauduttuasi ensimmäisen kerran GT-X:ään mobiililaitteesi selaimessa, voit sujuvoittaa käyttöä luomalla GT-X:lle pikakuvakkeen laitteesi aloitusnäytölle. Chrome-selaimessa tämä tapahtuu valitsemalla ”lisää aloitusnäyttöön” oikean yläkulman valikosta. Näin GT-X on jatkossa aina liipaisimella kun sitä tarvitset!

Lisää mallinnukselle kuvia

Voit helposti tallentaa mallinnukselle sisäisiä kuvia esimerkiksi huoltokirjasta tai vaurioista, joko suoraan laitteen kamerasta tai käyttämällä laitteen tallennustilasta löytyviä kuvia.

Sisäiset kuvat ovat erinomainen tuki hinnoitteluun ja auttavat arvioimaan kuluja tarkemmin. Lisäksi voit GT-X Varaston puolella halutessasi käyttää sisäisiä kuvia myös ensimmäisinä myyntikuvina.

Mallinna, kuntoarvioi, hinnoittele, Myy...

GT-X sisältää mobiilissa täysin samat toiminnot kuin läppärillä tai millä tahansa muulla laitteella. GT-X:n koko työkalupakki kulkee siis mukanasi kaikkialle. Esimerkiksi asiakasta palvellessa ketteryys on valttia — avaamalla GT-X:n puhelimessasi mallinnat näppärästi asiakkaan auton vaikkapa saman tien autoliikkeen parkkipaikalla.

Esimerkiksi varusteiden merkkaaminen tai kuntoarviointi onnistuvat myös helpoiten mobiililaite kourassa. Samalla saat myös kätevästi lisättyä esimerkiksi kuvia vaurioista tai muista huomionarvoisista seikoista.