Käyttödataraportti johtamisen tueksi

Dataa johtamisen tueksi! GT-X:n pääkäyttäjänä käytössäsi on nyt reaaliaikainen käyttödataraportti, joka auttaa hahmottamaan miten laadukkaasti omassa liikkeessäsi – tai jopa koko konsernissa – hoidetaan auton arvioinnin ja hinnoittelun eri työvaiheet.

Raportista näet konserni-, toimipiste- ja käyttäjäkohtaisesti muun muassa tehdyt mallinnukset, kuntoarviot ja hinnoittelut. Lukumäärien lisäksi näet myös prosenttiosuuksina kuinka monelle konsernin, toimipisteen tai käyttäjän mallinnuksista on jokin tietty työvaihe suoritettu.

Koska käyttäjien ja toimipisteiden roolit ja toimintatavat käytännön syistä sattavat vaihdella, dataa ei kannata tulkita liian tiukasti. Liikekohtaiset osatekijät huomioon ottaen GT-X:n käyttödataraportti on kuitenkin kätevä työkalu, jonka avulla kehität helpommin toimintatapoja ja esimerkiksi toimenpiteitä asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Käyttödataraportin löydät GT-X:n raporttinäkymästä. Voit vapaasti valita ajanjakson, ja ladata raportin Excel-tiedostona tai katsoa dataa suoraan GT-X:ssä.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!