GT-X API -rajapinnoissa satunnaisia häiriöitä

Päivitys pe 23.4.2021 klo 14.00:

GT-X API:en häiriöiden selvittäminen etenee. Mallinnus API:n kautta virheeseen johtavia API-kutsuja tulee yhä satunnaisesti, mutta virheiden määrä on laskenut selvästi. Varasto API näyttäisi edelleen toimivan korjauksien jälkeen normaalisti.

Tilanne ei siis ole vielä täydellinen, mutta toimivuus on merkittävästi parantunut. Siedettävän toimivuuden myötä jäädytämme korjaustoimenpiteiden tekemisen viikonlopun ajaksi, ja palaamme tilanteen selvittämisen pariin heti maanantaina.

Päivitys pe 23.4.2021 klo 10.00:

GT-X API:en satunnaisten häiriöiden korjaustyöt edistyvät parhaillaan. Varasto API näyttää toiselle tuotantopalvelimelle siirrettynä toimivan taas normaalisti. Mallinnus API:n kautta virheeseen johtavia API-kutsuja on yhä tullut satunnaisesti.

Aamulla tehtyjen kokeilujen perusteella korjaustoimenpiteiden selvittelyä jatketaan tämän päivän aikana. Puolenpäivän aikaan teemme päätöksiä ennen viikonloppua toteutettavista korjauksista, jonka jälkeen tiedotamme lisää tilanteen statuksesta.

Pahoittelemme korjauksen viivästymistä.

Alkuperäinen tiedote:

Osalla GT-X API –käyttäjistä on viime päivinä ollut huomattavan paljon vaikeuksia saada kyselyjä menemään läpi. Ongelma on toistunut satunnaisesti ja osalla selvästi enemmän kuin toisilla. Kaikkien kyselyjen kokonaismäärästä pahimmillan noin 10 % on analytiikamme mukaan johtanut virheeseen.

Selvitämme parhaillaan häiriön juurisyytä, ja tiedotamme lisää tällä sivulla sekä suoraan API-käyttäjillemme tilanteen selkiytyessä. Pahoittelemme mahdollista häiriön aiheuttamaa vaivaa.