GT-X

Vaihtoauto-ohjelmisto

GT-X vaihtoauto-ohjelmisto on alansa markkinajohtaja Suomessa. GT-X on suunniteltu käyttäjät edellä tukemaan automyyjän ja myynnin johdon käytännön tekemistä. Ohjelmiston jatkuvasti kehittyvä käyttöliittymä saa paljon kiitosta käyttäjiltä. Erityisesti mobiilikäyttö ja monen käyttäjän samanaikainen käyttö on hyvin mietitty kokonaisuus, joka toimii hyvin automyynnin hektisissä tilanteissa ulkona ja sisällä. Tämä väline toimii  sekä yhden toimipisteen tekemisessä että ison ketjun monitoimipistemaailmassa. GT-X -käyttäjien tukena on kiitelty ripeä asiakaspalvelu ja GT-X:n Product Genius -asiantuntija, joka kiertää autoliikkeissä automyyjien päivittäisen toiminnan tukena.

gt-x

GT-X Varasto – Nopeampaa hallintaa joukko-operaatioilla

Mahdollisuus erilaisiin joukko-operaatioihin GT-X Varastossa virtaviivaistaa päivittäistä tekemistä ennennäkemättömällä tavalla. Joukkohinnoittelulla voit sekunneissa vain muutamalla klikkauksella muokata usean tai jopa kaikkien autojen pyyntihintoja samanaikaisesti. Tallennettuasi

Lue lisää »
gt-x

GT-X Mallinnus – Hinnoittelun verrokkiautot

GT-X:ssä sopivan hinnan muodostaminen autolle pyritään tekemään mahdollisimman helpoksi. Ripeä hinnoitteluprosessi on rakennettu muutamista tarkkaan viilatuista ja älykkäistä ominaisuuksista. Esimerkiksi GT-X hakee mallinnetun autoyksilön mallitietoihin

Lue lisää »
gt-x

GT-X Mallinnus – Trafin energiamerkki

Trafin energiamerkki on kätevä työkalu automallin taloudellisuuden visualisoimiseen. GT-X:ssä löydät jokaisen mallinnuksen energiamerkin valitsemalla “Taloudellisuus ja suorituskyky” -välilehden ja klikkaamalla energiamerkkikuvaketta. Esiin pompsahtavasta näkymästä tulostat helposti auton energiamerkin, esimerkiksi liikkeessäsi myynnissä olevan auton päästö- ja taloudellisuustietojen esittelemistä varten.

Lue lisää »
gt-x

GT-X Mallinnus API

GT-X Mallinnus API on uusi tuotemoduuli GT-X -tuoteperheessä. Mallinnus API on tarkoitettu yrityksille jotka haluavat verkkopalvelussaan tarjota asiakkailleen mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta auton tietojen syöttöä – pelkästään rekisterinumerolla ja ajokilometreillä auton muut tiedot saadaan palveluun automaattisesti.

Lue lisää »

Kiinnostuitko?