Gt-x

Vaihtoautojen mallintamisen, hinnoittelun ja varaston myynti- sekä markkinointitoiminnan työkalu.

GT-X on alansa markkinajohtaja Suomessa. GT-X istuu automyyjän ja myynnin esimiesten käytännön tekemiseen täydellisesti. Ohjelmiston käyttöliittymä on saanut paljon kiitosta käyttäjiltä. Erityisesti mobiilikäyttö ja monen käyttäjän samanaikainen käyttö on hyvin mietitty kokonaisuus, joka toimii hyvin automyynnin hektisissä tilanteissa ulkona ja sisällä, yhden toimipisteen tekemisessä ja ketjun monitoimipistemaailmassa.

GT-X -käyttäjien tukena on sekä Netwheelsin osaava ammattilaisasiakaspalvelu että GT-X:n Product Genius -asiantuntija, joka kiertää autoliikkeissä automyyjien päivittäisen toiminnan tukena.

 

GT-X -mobiilikäytön ABC

Tehosta auton arviointia ja hinnoittelua ottamalla GT-X haltuun myös mobiilissa.

Voit mallintaa auton paikasta riippumatta, lisätä auton arviokuvat suoraan puhelimesta tai tabletista ja lähettää mallinnuksen hinnoittelijalle. Katso tästä simppeli mobiilikäytön ABC!

  • Avaa GT-X mobiililaitteesi selaimeen. Syötä kirjautumistiedot, laita täppä kohtaan "Muista minut" ja kirjaudu sisään.
GT-X -kirjautuminen osoitteessa: https://gtx.netwheels.fi
  • Luo näppärä pikakuvake laitteen aloitusruudulle, niin GT-X on jatkossa aina liipaisimella.
Pikakuvakkeen lisääminen Androidissa Google Chrome -selaimella
  • Voit hakea pikahaulla mallinnuskansiosta jo aloittamasi mallinnuksen tai aloittaa Trafi-kyselyllä kokonaan uuden.
Aloitussivu
  • Voit tallentaa helposti esimerkiksi huoltokirjasta tai vaurioista otettuja sisäisiä kuvia mallinnukselle joko suoraan laitteen kamerasta tai tallennustilasta. Kuva on erinomainen tuki hinnoittelulle ja auttaa arvioimaan kuluja tarkemmin.
Sisäisen kuvan lisääminen mallinnuksessa

5.2.2019

GT-X päivittyi – Asiakkaan arviokortti

Viimepäivinä uutisotsikoihin noussut myyjän ja ostajan välisen sopimuspaperin käyttö on herättänyt paljon keskustelua ja vastaavaa sopimusta ollaan tuomassa jopa kuluttajien väliseen autokauppaan (Ylen uutinen aiheesta). Kyseessä on sopimuspaperi, jolla autoliike voi sopia asiakkaan kanssa myyntiin tulevan auton kunnosta > jälkikuluissa säästäen. GT-X:n Asiakkaan arviokortti on otettu monessa merkkiliikkeessä käyttöön ja sen käytöstä on kuultu positiivisia kokemuksia. Auton kunnosta kirjallisesti sopiminen tekee kaupanteosta avoimempaa ja auton arvioinnista ammattimaisempaa. GT-X:ssä oletuksena oleva sopimusehtoteksti muuttui paremmin kaupan osapuolia palvelevaksi viimeisimmän versiopäivityksen yhteydessä.

(GT-X:ään kirjautuneet käyttäjät voivat lukea versiopäivitystiedotteen kokonaisuudessaan GT-X:ssä.)

14.1.2019

Hinnoittelupyyntöjen lähettäminen GT-X:ssä

GT-X:ään on saatavilla lisäpalveluna nk. Lähetä-toiminto, jolla autoliikkeen sisäiset hinnoittelupyynnöt sujuvat helposti ja tehokkaasti. Tämä suosittu lisäpalvelu soveltuu autoliikkeiden vaihtelevien hinnoittelumallien tueksi aina saman katon alla tapahtuvista hinnoitteluista usean toimipisteen keskitettyyn etähinnoittelumalliin asti.

Käytännön esimerkki Lähetä-toiminnosta:

  • Hinnoittelupyynnön tekijä lähettää mallinnuksen yhdelle tai useammalle hinnoittelijalle sähköpostina tai tekstiviestinä suoraan GT-X:stä.
  • Hinnoittelija avaa mallinnuksen viestissä olevasta linkistä ja tarkastaa ajoneuvon tiedot sekä mallinnukseen tehdyt merkinnät ja mahdolliset arviokuvat. Lopuksi hinnoittelija tallentaa hinnoittelun ja lähettää vahvistuksen hinnoittelupyynnön tekijälle joko käsin tai automaattikuittauksena.
  • Hinnoittelupyynnön tekijä saa tiedon ja hinnoittelu on valmis tarjoukselle.

Hinnoitteluprosessi sujuu näin mutkattomasti ilman papereiden kanssa pelaamista ja myyjälle jää enemmän aikaa asiakkaalle.

Lähetyslomake GT-X:ssä. Lähettäminen onnistuu vaikkapa puhelimella paikasta riippumatta.

Lisäpalvelu on tilattavissa myynniltämme – opastamme myös käytön tarpeen mukaan.

28.12.2018

Kiinnostaako Gt-x?

Ota yhteyttä