Avoimempaa kaupantekoa kuntoraporttien ja kuvatekstien avulla

Käteviä kuntoraportteja ja silmiä avaavia kuvatekstejä — Autohuuto.fi mahdollistaa nyt entistäkin avoimempaa autohuutokauppaa. Olit sitten ostaja tai meklari, lue alta lisää ja ala hyödyntämään näppäriä toimintoja vaikkapa heti! 

kuntoraportit ja muut liitetiedostot

Digitaalisessa autohuutokaupassa paikkansapitävät tiedot kohteen kunnosta ovat ratkaisevassa roolissa. Kuntoraportit Autohuuto-ilmoituksissa tuovat kaupantekoon sekä lisää läpinäkyvyyttä, että sujuvampaa tiedonjakoa. Ostajana saat kattavamman kuvan kohteesta, ja meklarina et joudu erikseen tiivistämään kaikkia kuntotietoja ilmoituksen muihin kenttiin. Kynnys huutaa mielenkiintoista kohdetta madaltuu ja ilmoituksen tietojen täyttäminen on sujuvampaa.

Mikäli kohteella on kuntoraportti, voit avata tiedoston kohteen perustiedoista.

Kuntoraporttien lisäksi kohteilla voi olla myös muita olennaisia liitetiedostoja. Sekä kuntoraportit että muut liitetiedostot lisätään ilmoitukseen PDF-muodossa, jolloin liitteet ovat helposti avattavissa ja tallennettavissa millä tahansa laitteella.

Meklarina kuntoraportin liittäminen ilmoitukseen on yhtä helppoa kuin kuvien lisääminen. Yksinkertaisesti raahaa PDF-tiedosto kuville ja liitteille varattuun kenttään ja merkitse tiedosto kuntoraportiksi!

Näin yksinkertaista on kuntoraportin liittäminen ilmoitukseen!

Kuvatekstit

Autohuuto-ilmoituksen kuville saa nyt lisättyä kuvatekstejä. Kuvatekstit ovat oiva tapa avata kuvissa näkyviä auton ominaisuuksia tai puutteita, joita potentiaalinen ostaja ei yhdellä silmäyksellä välttämättä itse heti huomaa. Ja jos kuva jostain syystä ei ole paras mahdollinen, kuvaava teksti on kaikkien osapuolten kannalta mainio apuväline.

Ostajana erotat ilmoituksen kuvatekstilliset kuvat muista kuvista pienoiskuvassa näkyvästä mustasta puhekuplasta.

Kuvatekstit näkyvät ilmoituksessa näin!

Meklarina lisäät kuvatekstin helposti ilmoituksen kuvienhallinnassa.