HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

Autohuuto uudistui

Uudistetusta Autohuudosta löydät monet tutut toiminnallisuudet, mutta myös uusia ominaisuuksia on tuotu parantamaan kaupankäyntiä.

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja Autohuudon käyttöliittymä on nyt kokonaan uudistettu ja vastaa ulkoasultaan muita Netwheelsin tuttuja työkaluja. Uusi Autohuuto toimii sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla, joten vanha mobiilisovellus on poistettu käytöstä.

Uudistuneessa Autohuudossa Suorakaupan nimi muuttuu Autohuuto Pro:ksi, ja Suorakauppa-käyttäjät toimivat jatkossa Autohuuto Pro -puolella.

 

Ostajat

– Hybridi- ja sähköautojen laajennetut tiedot, mm. toimintamatka ja latausteho
– Autohuuto sekä Autohuuto Pro -kohteet samalla listalla
– Uudet ilmoitusten suodatukset
– Keskitetty näkymä useita toimipisteitä omaaville yrityksille

 

Myyjät

– GT-X:stä tuttu käyttöliittymä
– Laajempi GT-X -integraatio
– Monipuolisempi ja joustavampi ilmoituspohja
– Automaattinen luonnoksen tallennus
– Autohuuto Pro -myyjille uusi rajapintamahdollisuus

 

Palaute

Olemme tehneet uudesta Autohuudosta mahdollisimman helposti käytettävän, jotta asiakkaamme voivat keskittyä tärkeimpään – tekemään kannattavia huutokauppoja.

Kehitämme palvelua myös lanseerauksen jälkeen ahkerasti, ja otamme mielellämme vastaan kaikenlaisia kehitysehdotuksia. Palautetta pääset antamaan sovelluksen oikeasta ylänurkasta henkilöikonia klikkaamalla ja valitsemalla ”Palaute”.

 

Mukavia kauppahetkiä toivottaen,
Autohuudon tiimi