Autohuudossa vilkas kesä!

Koko autoalaa ravisuttaneen koronakevään jälkeen Autohuuto on lähtenyt kesän aikana uuteen liitoon! Heinäkuu oli koko vuoden vilkkain kuukausi ja osin kesä on ollut sivuston historiassa jopa ennätyksellinen.

Kauppa käy kiivaana

Kesän aikana Autohuudon koko vuoden päiväkohtainen kauppaennätys on paukkunut jo useampaan otteeseen. Myös kuukausitasolla kohteet ovat liikkuneet rivakkaan tahtiin, sillä myytyjen kohteiden määrässä mitattuna heinäkuu oli vuoden tähän asti selvästi vilkkain kuukausi.

Ostolisenssin omaavia Autohuuto-käyttäjiä on sivustolla tällä hetkellä ennätyksellisen paljon, ja luku kasvaa koko ajan. Tämä on selkeästi heijastunut myös huutojen määrään — huutojen päiväkohtaiset kokonaismäärät ovat kesän aikana nousseet kohti uusia ennätyslukemia.

Viime aikoina kysyntä on siis ollut kovaa, ja Autohuudon meklarit ovat kysyntään hyvin myös vastanneet — heinäkuu oli nimittäin myyntiin tulleiden kohteiden osaltakin vuoden tähän asti vilkkain kuukausi.

Kuten käytettyjen autojen kauppa yleisestikin, yritysten välinen autohuutokauppa on selvästi toipunut mukavasti vaikean kevään jäljiltä. Vuosi 2020 on jo osoittanut että ennustaminen on vaikea laji, mutta syksyyn lähdetään autohuutokaupan osalta hyvistä lähtökohdista.

Eikö yritykselläsi vielä ole Autohuudon ostotunnuksia? Löydät tilauslomakkeen ja lisätietoja palvelusta alla olevan painikkeen kautta!