Autohuuto

Tänäänkin on kauppapäivä

autohuutokauppa

Autohuuto.fi on jo yli 14 vuotta toiminut vaihtoautojen tukkuhuutoportaali, jossa on viikoittain tarjolla keskimäärin yli 200 vaihtoautoa. Myyjinä ovat n. 250 autoliikettä ja rahoitusyhtiötä. Autohuudossa olevat autot ovat tarjolla vain yrityksille, jotka ovat tilanneet ostotunnukset.

Autohuutokauppaa kehittämässä

Pyrimme jatkuvasti kehittämään Autohuuto-portaalia ja samalla autohuutokauppaa. Lähtökohta kehitystyössä on aina käyttäjät, sekä ostajat että myyjät. Lähes viidentoista vuoden kokemuksella omaamme hyvän ymmärryksen digitaalisen autohuutokaupan realiteeteista ja osaamme reagoida eri osapuolten tarpeisiin ja kehitystoivomuksiin. Samalla katsemme on suunnattu eteenpäin ja tulevaisuuteen: mihin suuntaan autoala ja autohuutokauppa on kehittymässä ja miten Autohuuto voi muuttuvissa olosuhteissa paremmin tukea yritystoimintaa?

autohuuto

Autohuudon vuosi 2019 lukuina

Tuotteet > Autohuuto Autohuudossa vahva vuosi 2019 oli lukujen valossa jälleen vahva vuosi Autohuudossa. Yhteensä sivustolla tehtiin lähes puoli miljoonaa huutoa, myytyjä kohteita oli noin 12

Read More »

Kiinnostuitko?

Hi there!