Autohuuto

Tänäänkin on kauppapäivä

autohuutokauppa

Autohuuto on jo yli 14 vuotta toiminut vaihtoautojen tukkuhuutoportaali, jossa on viikoittain tarjolla keskimäärin yli 200 vaihtoautoa. Myyjinä ovat n. 250 autoliikettä ja rahoitusyhtiötä. Autohuudossa olevat autot ovat tarjolla vain yrityksille, jotka ovat tilanneet ostotunnukset.

Autohuutokauppaa kehittämässä

Pyrimme jatkuvasti kehittämään Autohuuto-portaalia ja samalla autohuutokauppaa. Lähtökohta kehitystyössä on aina käyttäjät, sekä ostajat että myyjät. Lähes viidentoista vuoden kokemuksella omaamme hyvän ymmärryksen digitaalisen autohuutokaupan realiteeteista ja osaamme reagoida eri osapuolten tarpeisiin ja kehitystoivomuksiin. Samalla katsemme on suunnattu eteenpäin ja tulevaisuuteen: mihin suuntaan autoala ja autohuutokauppa on kehittymässä ja miten Autohuuto voi muuttuvissa olosuhteissa paremmin tukea yritystoimintaa?

autohuutokauppa
autohuuto

Autohuudon mobiiliapplikaatio

Autohuudolla on helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio, jolla pysyt aina ajantasalla. Applikaatiolla selaat autokohteita ja seuraat huutojen kehitystä. Saat hälytyksiä, kun huudot ovat päättymässä tai jos oma huutosi

Read More »

Kiinnostuitko?

Hi there!