Netwheelsin työntekijöille pidettiin luentosarja työssä jaksamisesta

Asiantuntijatyö kuten ohjelmistojen suunnittelu ja toteuttaminen Netwheelsillä on vaativaa aivoille ja jaksamiselle. Halusimme herätellä meidän kaikkien ajatuksia työn, terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Pyysimme ravitsemusterapeutti Hanna Partasta (https://www.nutrifilia.fi/) pitämään syksyn mittaan kolmessa firman sisäisessä aamiaistilaisuudessa herätteleviä puheenvuoroja näistä aiheista.

Hanna Partanen
Aamiaistilaisuuden ideana on aamukahvin ja aamupalan yhteydessä tutustua johonkin ajankohtaiseen tai muuten mielenkiintoiseen asiaan, joka liittyy joko suoraan tai laajasti ottaen päivittäiseen Netwheelsin tekemiseen. Hannan puheenvuorot totisesti olivat tällaisia, koska jengimme kuunteli niitä kiinnostuneena kysellen.

Isoimpia oivalluksia olivat ehkäpä näin vapaasti tiivistettynä:

  • Uni on tärkein voimavaramme
  • Unen parantamisessa kannattaa lähteä liikkeelle pienillä askelilla esim. mennä 15 minuuttia tavallista aikaisemmin nukkumaan
  • Itselle kannattaa olla myös aremelias sekä tekemisessä, liikunnassa että ruokailussa
  • Ruokailussa kannattaa kiinittää huomiota vuorokauden kokonaisenergiamäärään ja välttää ylimääräistä puputtamista. Lautaselle voi ottaa vähemmän ja syödä suklaakakun palasesta vain osan kerrallaan.
  • Liikunta on olennainen osa henkistä kokonaisjaksamista, siinäkin pienet säännölliset tekemiset ennen kuin isot riuhtaisut. Hyötyliikunta.

Näillä vinkeillä jaksamme jälleen aavistuksen paremmin työssä ja vapaa-ajalla.

Hi there!