we drive cars software together

Junior Software Developer

Netwheels etsii joukkoonsa innokasta Junior Software Developeria osaksi 30 hengen asiantuntijatiimiä ohjelmoimaan SaaS-tuotteita. Netwheelsillä käytettävät pääasialliset teknologiat ovat C# ja .NET core.

Enemmistö suomalaisista autoliikkeistä käyttää Netwheelsin ohjelmistoja. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä jatkuvasti kehittyviin ja käyttäjäystävällisiin tuotteisiimme. Asiakkaiden liiketoiminnan tuntemus ja yhdessä asiakkaiden kanssa kehittäminen ovat toimintamme kulmakiviä. Työkalumme auttavat autojen myynnin ja varastokierron nopeuttamisessa, tuottavat tietoa autokaupan johtamisen tueksi sekä parantavat loppukäyttäjän asiakaskokemusta.

Rooli

Painotus tehtävässä on backend-puolella, mutta osaamista frontendistä arvostetaan myös. Tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan koko tuotekehityksen elinkaareen osallistuen osana tuotetiimiä suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävää voidaan halutessasi räätälöidä. Lisäksi pääset näkemään käytännössä, miten asiakas- ja liiketoimintavaatimukset vaikuttavat tuotekehityksen kulkuun. Netwheelsillä käytettävät pääasialliset teknologiat ovat C# ja .NET core.

Sinä

Junior Software Developerina sinun toivotaan olevan ratkaisukeskeinen tiimipelaaja itseohjautuvalla ja vastuullisella työskentelyotteella. Sinulla on aito kiinnostus ohjelmistokehitystä kohtaan. Tulet työllistymään vakituisesti Netwheelsille ja osa- tai kokoaikaisuus on neuvoteltavissa. Sinun on esimerkiksi mahdollista suorittaa opinnot loppuun työn ohessa ennen kokoaikaiseksi siirtymistä. Voit työskennellä joustavasti joko Netwheelsin toimistolla Vantaalla tai etänä.