REKRYTOINTI

Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä!

Netwheels on autoalan ohjelmistoyritys. Tuotteemme helpottavat autokaupan arkea ja johtamista, sekä parantavat loppukäyttäjän asiakaskokemusta. Tuotteidemme suunnittelu, ylläpito ja tuki työllistävät laajan kirjon erilaisia asiantuntijoita sovelluskehityksen eri osista analytiikkaan, UX-suunnitteluun, asiakastukeen, myyntiin sekä markkinointiin.

Erilaisiin työtapoihin suhtaudumme hyvin avoimesti. Viihtyisälle avokonttorillemme saa tulla tekemään töitä ja jauhamaan ”hyvää” huumoria, mutta monet tekevät töitä etänä osan päivää, viikkoa tai vakituisesti. Osa vastaa sähköposteihinsa aamukuudelta ja osa tulee sitten töihin myöhempään.

Koodia teemme Scrum-mallilla, eli agiilin ketterästi. Lyhyesti siis niin, että kahden viikon mittaisissa sprinteissä kehitetään julkaistavaa versioita tuotteistamme. Oman toiminnan parantaminen ja kehittäminen on keskeistä, ja jos huomaamme keskittyvämme ihan vääriin asioihin, niin muutetaan suuntaa kohti parempaa. Emme speksaa hengiltä tänään sellaista, jonka toteutumisedellytykset ovat liian kaukana.

Työyhteisömme

Henkilöstömäärä 30

Työskentely

Toimistolla, etänä tai vakituisesti kotoa. Meillä jokainen saa valita työskentelypaikkansa.​

Työympäristö

Asianmukaiset sähköpöydät ja työtuolit Hyvät kahvit
Tarjolla hedelmiä ja muuta elähdyttävää Kuntosali

Työntekijän edut

Vakituiset mukana tulospalkkiomallissa Choose your own device
Virkistys- ja lounassetelit
Sanoma-konsernin alennukset
Matkapuhelinetu
Internet-yhteys kotiin

Contact Us

Ota yhteyttä