Rekrytointi

Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä!

Netwheels on autoalan ohjelmistoyritys. Tuotteemme helpottavat autokaupan arkea ja johtamista sekä parantavat loppukäyttäjän asiakaskokemusta. Tuotteidemme suunnittelu, ylläpito ja tuki työllistävät laajan kirjon erilaisia asiantuntijoita sovelluskehityksen eri osista optimointiin, analytiikkaan, UX-suunnitteluun, asiakastukeen, myyntiin sekä markkinointiin. Lue lisää Netwheelsistä täällä!

Koodaamaan Netwheelsille?

Netwheelsin tuotteet auttavat autoliikkeitä tekemään työnsä tehokkaasti ja sitä kautta keskittymään tärkeimpään eli asiakkaan palveluun. Tuotteillamme esimerkiksi mallinnetaan ostettavia vaihtoautoja, hallitaan vaihtoautoinventaareja ja huutokaupataan autoja. Ylläpidämme Tullin ja Trafin hyödyntämää autotietokantaa autotehtaiden tietojen ja datan pohjalta. Kuluttajat kohtaavat Netwheelsin tekemiä nettisivuja ja onpa meillä yksi autoilmoitusportaalikin.

Videolla koodaribossimme Tero kertoo, millaisella mentaliteetilla Netwheelsin koodi syntyy

Erilaisiin työtapoihin suhtaudumme tosi avoimesti. Meillä on kiva avokonttori, jonne saa tulla tekemään töitä ja jauhamaan ”hyvää” huumoria, mutta meillä monet tekee töitä paljon etänä. Esimerkiksi yksi koodareistamme tekee hommia Kokkolasta ja asiakaspalvelukin saattaa vastailla puheluun Tampereelta eikä Vantaalta. Osa työntekijöistä vastaa sähköposteihinsa aamukuudelta ja osa tulee sitten töihin myöhempään. Koodia teemme Scrum-mallilla eli agiilisti elikkäs ketterästi. Lyhyesti siis niin, että kahden viikon mittaisissa sprinteissä kehitetään julkaistava versio. Aina sitten parannellaan sekä tuotteita että omaa tekemistä ja jos alkaa vaikuttaa siltä, että keskitytään ihan vääriin asioihin, niin muutetaan suuntaa kohti parempaa. Emme speksaa hengiltä tänään sellaista, jonka toteutumisedellytykset on jossain kahden vuoden päässä.

Työntekijöistä

Henkilöstömäärä 35
Kolme Scrum-tiimiä

Työskentely

Toimistolla, etänä tai vakituisesti kotoa

Työympäristö

Asianmukaiset sähköpöydät ja työtuolit
Hyvät kahvit
Tarjolla hedelmiä
Kuntosali

Työntekijän edut

vakituiset mukana tulospalkkiomallissa
Choose your own device
Virkistys- ja lounassetelit
Sanoma-konsernin alennukset
Matkapuhelinetu
Internetyhteys kotiin