Rekrytointi

Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä!

Netwheels on autoalan ohjelmistoyritys. Tuotteemme helpottavat autokaupan arkea ja johtamista sekä parantavat loppukäyttäjän asiakaskokemusta. Tuotteidemme suunnittelu, ylläpito ja tuki työllistävät laajan kirjon erilaisia asiantuntijoita sovelluskehityksen eri osista analytiikkaan, UX-suunnitteluun, asiakastukeen, myyntiin sekä markkinointiin.

Lue lisää Netwheelsistä täällä!

Koodaamaan Netwheelsille?

Netwheelsin tuotteet auttavat autoliikkeitä tekemään työnsä tehokkaasti ja sitä kautta keskittymään tärkeimpään eli asiakkaan palveluun. Tuotteillamme mallinnetaan ostettavia vaihtoautoja, hallitaan vaihtoautoinventaareja ja huutokaupataan autoja. Ylläpidämme Tullin ja Trafin hyödyntämää Autotietokantaa autotehtaiden tietojen ja datan pohjalta. Kuluttajat kohtaavat Netwheelsin tekemiä nettipalveluita kaikkialla.

Työntekijöistä

Henkilöstömäärä 30
Kolme Scrum-tiimiä

Työskentely

Toimistolla, etänä tai vakituisesti kotoa. Meillä jokainen
saa valita työskentelypaikkansa.

Työympäristö

Asianmukaiset sähköpöydät ja työtuolit
Hyvät kahvit
Tarjolla hedelmiä ja muuta elähdyttävää
Kuntosali

Työntekijän edut

Vakituiset mukana tulospalkkiomallissa
Choose your own device
Virkistys- ja lounassetelit
Sanoma-konsernin alennukset
Matkapuhelinetu
Internet-yhteys kotiin

Erilaisiin työtapoihin suhtaudumme hyvin avoimesti. Meillä on kiva avokonttori, jonne saa tulla tekemään töitä ja jauhamaan ”hyvää” huumoria, mutta meillä monet tekevät töitä etänä osan päivää, viikkoa tai vakituisesti . Esimerkiksi yksi koodareistamme tekee hommia Kokkolasta ja asiakaspalvelukin saattaa vastailla puheluun Tampereelta eikä Vantaalta. Osa työntekijöistä vastaa sähköposteihinsa aamukuudelta ja osa tulee sitten töihin myöhempään.

Koodia teemme Scrum-mallilla eli agiilin ketterästi. Lyhyesti siis niin, että kahden viikon mittaisissa sprinteissä kehitetään julkaistava versioita tuotteistamme. Oman toiminnan parantaminen ja kehittäminen on keskeistä, ja jos huomaamme keskittyvämme ihan vääriin asioihin, niin muutetaan suuntaa kohti parempaa. Emme speksaa hengiltä tänään sellaista, jonka toteutumisedellytykset ovat liian kaukana.

Videolla koodarien pääauttaja Tero kertoo, millaisella mentaliteetilla Netwheelsin koodi syntyy

Hi there!