HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

we drive cars software together

Recruitment

Rekrytointi

Rekrytointi

Netwheels kehittää autokauppaa tarjoamalla jokapäiväistä tekemistä sujuvoittavia ohjelmistoratkaisuja autoliikkeille, maahantuojille, rahoitusyhtiöille, sovelluskehittäjille ja muille autoalan toimijoille.

Tuotteidemme suunnittelu, ylläpito ja tuki työllistävät laajan kirjon erilaisia asiantuntijoita, sovelluskehityksestä analytiikkaan, UX-suunnitteluun, asiakastukeen, myyntiin sekä markkinointiin.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Meitä Netwheelsin tiimiläisiä on tällä hetkellä reilu 30 henkilöä, mutta tulemme tulevaisuudessa tarvitsemaan lisää osaajia.

Netwheels työpaikkana

Viihtyisä avokonttorimme sijaitsee Alma talossa.

Työskentelemme itseohjautuvasti Scrum-ympäristössä, kahden viikon sprinteissä.

Ketteryys ja jatkuva kehitys ovat keskeisiä toimintaamme ohjaavia arvoja, ja jokainen tiimin jäsen pääsee vaikuttamaan tekemiseemme sekä valintoihimme.

Arvomme

Teemme asioita yhdessä, avoimesti ja tasapuolisesti. Kaikkia kohdellaan arvokkaasti eikä ketään jätetä yksin.

Yhdessä tekeminen

Työskentelemme tiimeissä ja ratkomme ongelmia avoimesti. Yhdessä olemme
enemmin – ketään ei jätetä yksin.

Avoimuus

Yrityksen sekä tiimien tavoitteet ovat selkeät ja niistä keskustellaan yhdessä. Henkilöstön motivaatiota ja tunnelmia seurataan sekehitetään aktiivisesti.
Käytössämme ovat mm. ketterät pulssi-kyselyt ja one-to-one –sparrit.

Tasapuolisuus

Netwheels on monimuotoisuutta tukeva työpaikka, jossa sekä henkilöstöä että asiakkaita kohdellaan tasapuolisesti taustoista ja henkilökohtaisista ominaisuuksista riippumatta.

Monipuolisia etuja työntekijälle

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja jaksamista henkilöstöeduilla. Käytössämme ovat Alman edut. Niistä voi lukea lisää täällä: https://www.almamedia.fi/tyopaikat/

Vakituisille tulospalkkiot

Matkapuhelinetu

Työsuhdepolkupyöräetu

Työntekijöiden kertomaa

Meillä viihdytään, kehitytään ja tykätään tehdä töitä. Tässä muutamia ajatuksia suoraan kentältä.

“Mielenkiintoisia työtehtäviä päivästä toiseen. Yhteistyö duunikavereiden kanssa suoraviivaista ja helppoa. Annetaan mahdollisuus itsensä kehittämiseen.”
Janne
Software developer

Lähetä avoin hakemus meille

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja rekrytointitarpeemme voivat joskus muuttua nopeastikin. Vaikka meillä ei juuri nyt olisi sinun profiiliisi sopivaa tehtävää avoinna, olemme aina kiinnostuneita tutustumaan hyviin osaajiin ja avaamaan keskustelun uramahdollisuuksista Netwheelsillä. Ota yhteyttä ja kerro meille itsestäsi!

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen:

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!