Vilkku kehittyy – nyt voit lisätä mobiilioptimoidut tekstilliset karusellikuvat

Joskus sama kuva ei toimi yhtä hyvin erikokoisilla näytöillä. Tietokoneen vaakasuuntaiselle ja isolle näytölle suunniteltu tekstillinen mainoskuva saattaa toimia huonommin mobiilissa, jossa sisältöä katsotaan paljon pienemmältä ruudulta ja useimmiten pystysuuntaisesti: teksti voi näkyä liian pienenä, tai osa tekstistä voi leikkaantua ruudun ulkopuolelle. 
Vilkun uusimman päivityksen myötä voit nyt etusivun karusellikuvia muokatessa lisätä erilliset mobiiliversiot kuvista, mitkä näytetään kapeammilla näytöillä. Näin voit varmistua siitä, että mobiilikäyttäjätkin näkevät esimerkiksi kuvien mainoslauseet ja viestit aiotulla tavalla.

 On kuitenkin hyvä muistaa että myös tekstittömät kuvat toimivat mainiosti Vilkussa. Jokaiselle karusellikuvalle saa Vilkussa lisättyä isot ja pienet otsikot sekä painikkeen halutulla tekstillä. Nämä tekstisisällöt skaalautuvat automaattisesti kaikenkokoisille näytöille.

Lue tästä lisää Vilkusta, autoliikkeiden nettisivupalvelusta jolla täysiveriset kotisivut vaihtoautohakuineen saa pystyyn tunneissa.

Päivitetty etusivun karusellikuvien muokkaus. Desktop-kuvan alla on nyt mahdollisuus ladata mobiilioptimoitu versio kuvasta.

Kiinnostuitko?

Hi there!