GT-X Mallinnus API on uusi tuotemoduuli GT-X -tuoteperheessä. Mallinnus API on tarkoitettu yrityksille jotka haluavat verkkopalvelussaan tarjota asiakkailleen mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta auton tietojen syöttöä – pelkästään rekisterinumerolla ja ajokilometreillä auton muut tiedot saadaan palveluun automaattisesti. Case-tarina: Näin AutoVex kehittyi API:lla

Keskeisimmät hyödyt

  • Helppoa ja nopeaa jättää autonsa tiedot netissä
  • Enemmän ja laadukkaampia liidejä
  • Reaaliaikaista, kattavaa ja luotettavaa autojen yksilöintiä
  • Integraatiovalmiudet esimerkiksi asiakasrekisteriin
  • Parempi asiakaskokemus

Lukuisia sovelluskohteita

Verkkopalveluun upotettu API muodostaa GT-X mallinnukseen rajapinnan, minkä kautta asiakkaat voivat rekisterinumeron ja ajokilometrien perusteella hakea palveluun autonsa tiedot.
GT-X Mallinnus API taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Riippuen verkkopalvelun palvelutarjonnasta API voi suoraviivaistaa esimerkiksi huollon varaamista, autovakuutuspalveluita, vaihtoautokauppaa tai muita vaihtoautohin liittyviä palveluita – API tarjoaa avaimet aivan uusinkiin palvelukokonaisuuksiin jotka hyötyvät nopeasta, reaaliaikaisesta ja kattavasta autojen yksilöinnistä.

Käyttöönotto ja kustannukset

Käyttöönotto on ketterää ja mutkatonta, mallinnus API sopeutetaan verkkopalveluun käyttötarkoituksen ja toiveiden mukaisesti. Turhia kustannuksia ei pääse syntymään: mallinnusdatasta maksetaan ”pay-as-you-go” -periaatteen mukaisesti, eli aina vain siitä mitä kaytetään.

Lue lisää GT-X:stä tästä.

Kiinnostuitko?

Hi there!